Betmasters

AEK - Άρης: Τι λένε οι bookmakers;

Οι δύο "κίτρινοι" του ελληνικού ποδοσφαίρου, κοντράρονται σε μια πολύ δυνατή μονομαχία.

Ένα ματς που μας είχε λείψει πολύ, λόγω της απουσίας του Άρη τα τελευταία χρόνια από τη Σούπερ Λίγκα. Άλλωστε, τις δύο ομάδες ενώνει το γεγονός πως ταλαιπωρήθηκαν πολύ τα τελευταία χρόνια από οικονομικά προβλήματα και έπαιξαν ακόμη και στη Γ' Εθνική.

Πλέον, η ΑΕΚ είναι πρωταθλήτρια, παίζει Champions League και διεκδικεί με αξιώσεις τίτλους. Ο Άρης έχει επανακάμψει, έχει εξαιρετική ομάδα, με Ισπανό προπονητή και Ισπανούς ποδοσφαιριστές - ηγέτες.

Η "ένωση" δεν έχει περιθώρια για γκέλα, καθώς είναι ήδη έξι πόντους κάτω από την κορυφή. Ο αγώνας με την Μπάγερν της έχει αφήσει κούραση, αλλά και πολύτιμες εμπειρίες. Στο ΟΑΚΑ δεν χάνει σχεδόν ποτέ, αλλά πρέπει να πούμε πως στο τελευταίο παιχνίδι που έδωσε στο γηπεδο της, κεκλεισμένων των θυρών, ηττήθηκε από τον Ατρόμητο (πέρσι το Φθινόπωρο).

Ο Άρης έχασε το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, αλλά κέρδισε για άλλη μια φορά τις εντυπώσεις. Στόχος της ομάδας είναι η είσοδος στην πεντάδα, αλλά για να το πετύχει αυτό, δεν πρέπει να μένει στις καλές εμφανίσεις, αλλά να παίρνει και αποτελέσματα.

Σύμφωνα με τις αποδόσεις, η ΑΕΚ είναι το φαβορί, όχι όμως με πολύ μεγάλη διαφορά από τον αντίπαλό της.

Δες τις αποδόσεις για το ΑΕΚ - Άρης. Ποιος θα κερδίσει;

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x