Betmasters

Betmasters: Προγνωστικά Δευτέρας 01/01

Αγγλικό... ποδαρικό στο 2018.

Πρωτοχρονιά στα γήπεδα θα κάνουν στην Αγγλία, με πλήρες πρόγραμμα σε όλες τις κατηγορίες. Στις επάλξεις βρίσκονται και οι tipsters του betmasters.gr για να σε κατευθύνουν στο σωστό δρόμο. Πάμε να δούμε τις πρωτοχρονιάτικες επιλογές τους.

Prophet έχει ως πιο δυνατή του επιλογή για σήμερα το συνδυαστικό Χ2 & GG στην αναμέτρηση Μπένλι - Λίβερπουλ, ενώ πήρε τους άσους στα ματς Λιντς - Νότιγχαμ και Ντέρμπι - Σέφιλντ Γιουν. Αντιθέτως, πήρε το διπλό στο Άστον Βίλα - Μπρίστολ Σίτι (3,25) και έκλεισε με τον 1 DNB στη ματσάρα Έβερτον - Μάν. Γιουνάιτεντ σε απόδοση 3,55.

Ο Mikros Guru καλωσόρισε το 2018 με το Χ με χάντικαπ +1 υπέρ της φιλοξενούμενης στο ματς Λέστερ - Χάντερσφιλντ (3,69), ενώ πήρε το διπλό στις αναμετρήσεις ΚΠΡ - Κάρντιφ και Νόριτς - Μίλγουολ. Ολοκλήρωσε τις επιλογές του με το αμφίσκορο στο ματς Έβερτον - Μάν. Γιουνάιτεντ σε απόδοση 2,21.

Τέλος, ο Alkis "έπαιξε" ως συνήθως στην Πρέμιερ Λιγκ. Έτσι, πήρε το σκορ πολλαπλών επιλογών 0-1, 0-2 ή 0-3 στο ματς Μπέρνλι - Λίβερπουλ, το αμφίσκορο στο Λέστερ - Χάντερσφιλντ, τον άσο στο ματς Στόουκ - Νιούκαστλ και έκλεισε με το Χ στο βραδινό ματς Έβερτον - Μάν. Γιουνάιτεντ σε απόδοση 3,65.

Καλή χρονιά σε όλους!

Ό,τι πρέπει να ξέρεις για το νόμιμο online στοίχημα βρίσκεται στο betmasters.gr.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x