Betmasters

Betmasters: Προγνωστικά Κυριακής 10/12

Η Κυριακή των ντέρμπι. Σπουδαία ματς σε πολλά μέτωπα περιέχει το σημερινό πρόγραμμα και οι tipsters του Betmasters βρίσκονται στις επάλξεις.

Ο Wise μπαίνει στον… χορό ξεκινώντας από τα δύσκολα και στηρίζοντας την αρμάδα του Μουρίνιο στο ντέρμπι κορυφής κόντρα στη διαστημική Σίτι. Ο άσος της Γιουνάιτεντ παίζεται στο 3.42. Συνεχίζεται το ρίσκο του και στη Γερμανία με τον άσο της ουραγού Κολωνίας στην Μπουντεσλίγκα κόντρα στην Φράιμπουργκ (2.30). Στα δικά μας λημέρια έχει επιλέξει το under στο Δόξα – Άρης (1.75) και το over στο Παναιγιάλειος – Εργοτέλης (1.90). Στο μπασκετικό πρόγραμμα όπου διεξάγονται τα δύο μεγάλα ντέρμπι σε «Νικ Γκάλις» και «ΟΑΚΑ» κρατάει τον άσο της ΑΕΚ κόντρα στον Ολυμπιακό με 7,5 πόντους χάντικαπ στο 1.83.

Ο Alkis συνδυάζει το διπλό της Άρσεναλ με το goal/goal κόντρα στη Σαουθάμπτον στο 3.76, συνεχίζει με το combo 1 και under 3,5 της Λίβερπουλ με την Έβερτον στο 2.23 και… ξεραίνει το χινάρι στο ντέρμπι της Γιουνάιτεντ με τη Σίτι (3.59). Το πράγμα όμως δεν σταματάει εδώ. Συνεχίζει να προκαλεί με τη νίκη του ΠΑΟΚ με 1-0, 2-0 ή 3-0 κόντρα στον Παναθηναϊκό στο 2.75, ενώ συνεχίζει σε Ελληνικά μονοπάτια με το goal/goal στο Γιάννενα – Λαμία (2.75), αλλά και στο Απ. Σμύρνης – Αστέρας Τρίπολης στο 2.20.

Ο Mikros guru συνεχίζει σε υψηλά επίπεδα από πλευράς αποδόσεων με βάση του το διπλό της Άρσεναλ στο 2.00, το διπλό της Γκρόνινγκεν στο 2.30 επί της Ρόντα, το διπλό της Φίτεσε στο Ρότερνταμ επί της Σπάρτα στο 2.20 και το Χ2 της Αϊντχόφεν στην έδρα του Άγιαξ στο 2.04. Συνεχίζει με το ντέρμπι της Τούμπας, επιλέγοντας το over στο 2.59, ενώ στην ντερμπάρα της Γιουνάιτεντ με τη Σίτι ρισκάρει στον άσο του 3.45. Κλείνει τις επιλογές του προκλητικά με την ισοπαλία στο Βιγιαρεάλ – Μπαρτσελόνα στο 4.90.

Την σκυτάλη παίρνει ο Prophet που ξεκινάει με το Goal/Goal στο Μίλαν – Μπολόνια του 2.05. Σε παρόμοια μονοπάτια κινείται και στο Απόλλωνας Σμύρνης – Αστέρας Τρίπολης, με το αμφίσκορο να προσφέρεται στο 2.20, ενώ κοντράρει τον ΠΑΣ στον εντός έδρας με τη Λαμία. Το Χ2 κινείται στο 2.50. Στο ντέρμπι της Τούμπας επιλέγει το goal/goal στο 2.95, ενώ από Ιταλία μεριά κρατάει γερά το συνδυαστικό 1Χ & goal/goal στο ολοστρόγγυλο 2.00.

Όσα πρέπει να ξέρεις για τις μόνιμες άδειες του online στοιχήματος στο betmasters.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x