Betmasters

Betmasters: Προγνωστικά Παρασκευής 05/01

Serie A, Κύπελλο Αγγλίας και Ευρωλίγκα στο σημερινού μενού.

Mε αγώνες από τη Serie A, το Κύπελλο Αγγλίας αλλά και την Ευρωλίγκα γεμίζει στοιχηματικά η σημερινή ημέρα. Oι tipsters του betmasters.gr φρόντισαν και σήμερα για τη σωστή καθοδήγησή σας στην τελική επιλογή.

Ξεκινάμε με τον Prophet, o οποίος ασχολήθηκε αποκλειστικά με ποδόσφαιρο. Έτσι, επέλεξε το Χ στη ματσάρα Φιορεντίνα - Ίντερ και το διπλό στην αναμέτρηση Κιέβο - Ουντινέζε. Στην Αγγλία βλέπει αμφίσκορα στα ματς του Κυπέλλου Μάν. Γιουνάιτεντ - Ντέρμπι και Λίβερπουλ - Έβερτον, μόνο που στο ντέρμπι του Μερσεϊσάιντ το συνδύασε με τον άσο για να πάρει την απόδοση του 3,30.

Ο Wise, από τη μεριά του, "τίμησε" μόνο Ευρωλίγκα. Πήρε τον άσο στο Ερυθρός Αστέρας - Ζαλγκίρις (2,02) και έκλεισε με το Over 150,5 στην κόντρα του Ολυμπιακού με το Μιλάνο.

Ο Spesialistas κοντράρει πλήρως τον Prophet στην Ιταλία, παίρνοντας τον άσο στο Κιέβο - Ουντινέζε και το διπλό στο ματς Φιορεντίνα - Ίντερ και ολοκληρώνει τις επιλογές του με δύο ματς Ευρωλίγκας. Στο Μπάμπεργκ - Κίμκι επέλεξε το διπλό σε απόδοση 2,25, ενώ στο Ερυθρός Αστέρας - Ζαλγκίρις συμφωνεί με τον Wise στον άσο.

Ο Mikros Guru συμφωνεί με τον Spesialista στο διπλό του 2,91 στο Φιορεντίνα - Ίντερ, ενώ συνεχίζει με επιλογές από την Eυρωλίγκα. Στο Μπάμπεργκ - Κίμκι επιλέγει το διπλό του 2,25, στο Ολυμπιακός - Μιλάνο πάει με το διπλό με χάντικαπ 9,5 πόντων υπέρ των Ιταλών στο 1,92 και κλείνει με το Under 157,5 στο Ερυθρός Αστέρας - Ζαλγκίρις.

Τέλος, ο Alkis ήταν... λιτός σήμερα, επιλέγοντας τον 1 & Under 3,5 στο Λίβερπουλ - Έβερτον και το σκορ πολλαπλών επιλογών 1-0, 2-0 ή 3-0 στο ματς Μάν. Γιουνάιτεντ - Ντέρμπι.

Καλές επιλογές σε όλους!

Δες εδώ προγνωστικά μπάσκετ από τους έμπειρους tipsters του betmasters.gr.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x