Betmasters

Betmasters: Τετάρτης 20/12

Απ’ όλα έχει ο μπαχτσές στο σημερινό πρόγραμμα με ματσάρες τόσο σε ποδόσφαιρο, όσο και σε μπάσκετ.

Στις επάλξεις οι tipsters του Betmasters που και σήμερα κρατάνε τη… σημαία ψηλά επιλέγοντας σημεία για όλα τα γούστα.

Καλύτερο σημείο του Prophet αποτελεί το goal/goal στο Πλατανιάς – Ολυμπιακός (2.37), ενώ ρισκάρει με το διπλό της Παναχαϊκής στην έδρα του Απόλλωνα Πόντου στο 3.10, αλλά και το over του Παναιτωλικού με την ΑΕΚ σε απόδοση 2.35. Στο Γιουβέντους – Τζένοα βλέπει νίκη της γηπεδούχου με 1-0, 2-0 ή 3-0 στο 2.25.

Ο Wise με τη σειρά του κάνει παιχνίδι κυρίως στη Γαλλία με φουλ του άσου από Ανζέ, Γκινγκάμπ, Μετς και Μπορντό. Όλες ξεπερνάνε το 2.00. Δένει combo τον άσο και over της Μονακό με τη Ρεν στο 2.00, ενώ μπασκετικά επιλέγει το over 158,5 της Μπαρτσελόνα με τη Μάλαγα στο 1.85, αλλά και το under 156,5 στο ΣΕΦ ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΤΣΣΚΑ. Κλείνει με τον άσο της Μιλάνο κόντρα στην Μπασκόνια στο 1.83.

O Alkis στηρίζει το διπλό του Ολυμπιακού στο Κύπελλο επί του Πλατανιά με 1-0, 2-0 ή 3-0 στο 2.35, αλλά το δυνατότερό του σημείο έρχεται από το Λιγκ Καπ Αγγλίας και το διπλό συνδυαστικά με το goal/goal της Γιουνάιτεντ στην έδρα της Μπρίστολ Σίτι στο 3.14. Συνδυασμό κάνει και στο έτερο ματς του Λιγκ Καπ επιλέγοντας τον άσο και No Goal της Τσέλσι με την Μπόρνμουθ στο 2.10.

Την σκυτάλη παίρνει ο Spesialistas που επιλέγει τον άσο της Ανζέ με τη Ντιζόν στο 2.20 ως το καυτό του σημείο και συνεχίζει μπασκετικά με το over 162,5 στο Μιλάνο - Μπασκόνια σε απόδοση 2.05, ενώ ολοκληρώνει με το ειδικό στοίχημα over 77,5 για λογαριασμό της Μάλαγα στη Βαρκελώνη κόντρα στην Μπαρτσελόνα στο 2.12.

Καλά κέρδη!

Όσα πρέπει να ξέρεις για τις μόνιμες άδειες του online στοιχήματος στο betmasters.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x