Betmasters

Champions League: Φαβορί η Σίτι

Η Μάντσεστερ Σίτι του Γκουαρντιόλα εντυπωσιάζει με την έως τώρα πορεία της σε Αγγλία και Ευρώπη και δίκαια είναι το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του Champions League.

Η κλήρωση των 16 του Champions League έγινε και όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση, η Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρντιόλα εμφανίζεται ως φαβορί για να κατακτήσει το τρόπαιο. Οι "γαλάζιοι" παίζονται με 4,00, έναντι 5,50 που δίνει η βασική τους αντίπαλος, Μπάγερν.

Στην τρίτη θέση είναι η Παρί (6,00) παρά το δύσκολο σταύρωμα με τη Ρεάλ στους 16, ενώ την πρώτη πεντάδα κλείνουν τα δύο θηρία του ισπανικού ποδοσφαίρου, Μπαρτσελόνα και Ρεάλ με 8,50 και 9,00 αντίστοιχα.

Οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ προσφέρονται αυτή τη στιγμή με 15,00 και η αλήθεια είναι πως με τα χαρακτηριστικά τους και τη σχετικά βατή κλήρωση στους 16, αποτελούν καλές ευκαιρίες.

Η φιναλίστ της περσινής διοργάνωσης, Γιουβέντους, παίζεται με 18,00 και η αντίπαλος των Ιταλών στους 16, Τότεναμ, δίνει 24,00.
Πολύ ενδιαφέρουσα η απόδοση για την πρωτιά της Τσέλσι, καθώς φτάνει το 35,00, ενώ το ίδιο ακριβώς πληρώνει και η Ρόμα.

Σεβίλλη, Πόρτο και Σαχτάρ είναι εκ των αουτσάιντερ και έκαστη παίζεται με 100,00, ενώ η Μπεσίκτας δίνει 200,00 και η Βασιλεία 400,00.

Διάβασε όλο το άρθρο στο betmasters.gr και δες αναλυτικά τις αποδόσεις.για το νικητή του Champions League.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x