Betmasters

Over σε Λονδίνο και Σεβίλλη

Ο Λάμπρος Γκαραγκάνης προτείνει στο sport-fm.gr δύο αγώνες των προκριματικών Euro 2016, που έχουν πιθανότητες να ξεφύγουν στο σκορ!

Η απουσία του Ντιέγκο Κόστα, λόγω τραυματισμού, δεν είναι απαραίτητα κακό νέο για την Ισπανία. Στα τελευταία παιχνίδια με την Τσέλσι ο, βραζιλιάνικης καταγωγής, επιθετικός των Λονδρέζων έβγαζε μεγάλο εκνευρισμό στο γήπεδο, δείχνοντας πώς δεν βρίσκεται και σε ιδανική κατάσταση. Η κάκιστη παρουσία του με τους «φούριας ρόχας» στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο δεν ανήκει στο μακρινό παρελθόν, με αποτέλεσμα η αναγκαστική αντικατάστασή του με τον Μοράτα να μην αποτελεί, αυτόματα, κακό νέο για τους Ίβηρες. Το Over θα είναι η επιλογή απέναντι στην Ουκρανία. Και οι δύο ομάδες κυνηγούν την πρωτοπόρο Σλοβακία στο τρίτο γκρουπ. Οι φιλοξενούμενοι – στο ματς του «Πιθχουάν» της Σεβίλλης – είναι παραπάνω από μετρήσιμο μέγεθος, οι αποδόσεις τούς αδικούν και ουσιαστικά ψάχνουμε το ένα γκολ τους, το οποίο θα συνεισφέρει για το πιθανό bet που διαλέξαμε.

Η Αγγλία, από την πλευρά της, κάνει ένα… ήσυχο προκριματικό τουρνουά, μέχρι στιγμής, δείχνοντας σοβαρή κι αποφασισμένη να τερματίσει πρώτη στον πέμπτο όμιλο. Με Σλοβενία κι Ελβετία ν΄ αποτελούν το αντίπαλο δέος των «τριών λεόντων», φαντάζει απίθανη η απώλεια της πρωτιάς. Αυτό δίνει στον Χότζσον και τη δυνατότητα να δοκιμάσει παίκτες και τακτικές, ειδικά με χαμηλοϋψείς αντιπάλους σαν τη Λιθουανία. Με τον Στέρλινγκ να έχει τραυματισμό και να υπάρχει η διάθεση να προφυλαχθεί (μετά το ματς θα ταξιδέψει για το Λίβερπουλ, ώστε να συνεχίσει την αποθεραπεία του για τον τραυματισμό που έχει στο μεγάλο δάκτυλο του ποδιού) δεν αποκλείεται να παίξει ο φορμαρισμένος Χάρι Κέιν πλάι στον Ρούνι. Ο «άσος» δεν έχει στοιχηματική αξία, σε αντίθεση με το Over. Οι Λιθουανοί έχουν πιθανότητες για πρόκριση, με γνώμονα την ως τώρα βαθμολογική τους συγκομιδή, πάντως στο γεμάτο «Ουέμπλεϊ» ικανούς για αποτέλεσμα δεν τους έχουμε.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ
140. ΑΓΓΛΙΑ – ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ: OVER (1,45)
142. ΙΣΠΑΝΙΑ – ΟΥΚΡΑΝΙΑ: OVER (1,55)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x