Betmasters

To… τερματίζει η απαξίωση στην Μπάγερν

Ο Λάμπρος Γκαραγκάνης προτείνει στο sport-fm.gr την ισοπαλία στη Βαρκελώνη, στον δεύτερο ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, θεωρώντας πώς η τριάδα αποδόσεων υποτιμά τους Βαυαρούς.

Δεν αμφισβητείται η φόρμα της Μπαρτσελόνα και η δύναμή της στο «Καμπ Νου». Μέσι, Σουάρες και Νέιμαρ αποτελούν την πλέον «φονική» επιθετική τριάδα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Η αναγκαιότητα νίκης των Καταλανών, επίσης, ενόψει της ρεβάνς της Γερμανίας κι ένα άνετο σκορ (τηρουμένων των αναλογιών στο ζευγάρι) μπορούν να δικαιολογήσουν τη χαμηλή τιμή του «άσου».

Πέρυσι, όμως, η ομάδα του Μονάχου αποκλείστηκε, με εμφατικό τρόπο, από τη Ρεάλ Μαδρίτης στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, στα οποία και φέτος κατάφερε να φτάσει. Το 2013 πήρε το τρόπαιο στον τελικό του Λονδίνου, κόντρα στην Ντόρτμουντ. Το 2012 έχασε, στον τελικό που διοργάνωσε, το τρόπαιο στα πέναλτι από την Τσέλσι, ενώ η χειρότερη παρουσία της στο θεσμό την τρέχουσα δεκαετία είναι ο αποκλεισμός στους «16» από την Ίντερ το 2011 στα εκτός έδρας γκολ!

Το 2010 έφτασε πάλι στον τελικό, αλλά δεν μπόρεσε να τα βάλει με τους «νερατζούρι» του Μουρίνιο, χάνοντας την κούπα. Μπορεί, λοιπόν, οι «μπλαουγκράνα» να είναι ένα σύνολο με φανέλα, περγαμηνές, που έχει όλο το πακέτο να φθάσει στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, απέναντι, όμως, βρίσκεται η πιο μεγάλη γερμανική ομάδα και μία από τις κορυφαίες της Ευρώπης.

Σταθερά τα τελευταία χρόνια, είτε με φαν Χάαλ στον πάγκο, είτε με Χάινκες, είτε με Γκουαρδιόλα, η Μπάγερν πρωταγωνιστεί. Η παράδοση, στη σύγκριση με την Μπαρτσελόνα, είναι υπέρ της και το μόνο μείον (στο οποίο, επίσης, μπορούν ν΄ αναζητηθούν τα αίτια της τριάδας αποδόσεων εναντίον της) είναι οι απουσίες. Χωρίς Ριμπερί και Ρόμπεν οι φιλοξενούμενοι είναι ασθενέστεροι, ενώ σημαντικές είναι και οι απώλειες των Αλάμπα και Μπάντστουμπερ.

Ο Λεβαντόφσκι, παρά το γεγονός πώς έσπασε προ ημερών μύτη και σαγόνι, θα είναι μάχιμος. Τα γερμανικά ΜΜΕ τον δίνουν βασικό, όμως άλλος είναι ο παίκτης που πιθανώς να κάνει τη διαφορά. Η Μπάγερν, αρχικά, διαθέτει τις προσωπικότητες για ν΄ αποκλείσει κιόλας την Μπαρτσελόνα. Νόιερ, Λαμ, Τσάμπι Αλόνσο, Γκέτσε, Λεβαντόφσκι, ο πρώην προπονητής και παίκτης των Ισπανών Γκουαρδιόλα. Το κρύο αίμα του Τόμας Μίλερ, όμως, ελάχιστοι διαθέτουν.

Αυτός είναι ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος είναι ικανός ν΄ αλλάξει τις ισορροπίες στο ζευγάρι αυτό. Η επιλογή του για πρώτος σκόρερ αξίζει. Αγωνιστικά προβλήματα ο Ενρίκε δεν έχει και το μόνο σίγουρο είναι πώς θα πρέπει να βρει ένα τέχνασμα για να ξεγελάσει τον αντίπαλο προπονητή, φίλο και πρώην συμπαίκτη του, ο οποίος είναι και ο αρχιτέκτονας των γηπεδούχων!

Λόγω φοβερής κατάστασης της «Μπάρτσα», το χέρι δεν πηγαίνει εύκολα στο προκλητικό «διπλό». Και η ισοπαλία – ειδικά αν έρθει με γκολ – θα είναι σούπερ χρήσιμη για την Μπάγερν, η οποία στο Μόναχο θα είναι αυτή το φαβορί και θα έχει υπέρ της τα δεδομένα. Πληρώνει εξαιρετικά το «Χ», όπως και η ισοπαλία από το 45λεπτο. Πέραν της εμπιστοσύνης στο ανάστημα της Μπάγερν, την κόντρα της Μπαρτσελόνα… ευνοούν και οι τιμές. Ημιτελικός Τσάμπιονς Λιγκ και 1,65 δεν ταιριάζουν!

Η ΠΡΟΤΑΣΗ
401. ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: Χ (3,75)
401. ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: Χ Η – Χ Τ (6,50)
401. ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ – ΤΟΜΑΣ ΜΙΛΕΡ (8,50)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x