Betmasters

Αντέχει το χάντικαπ της Σερβίας

Ο Λάμπρος Γκαραγκάνης δεν ξεγράφει τους Σέρβους στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου μπάσκετ και προτείνει στο sport-fm.gr την υποστήριξη του πλεονεκτήματος των +20,5 πόντων που έχουν απέναντι στις ΗΠΑ

Υπάρχει σαφέστατη διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο φιναλίστ του τελικού της Μαδρίτης, όμως όταν σ΄ ένα παιχνίδι κρίνεται ένας τίτλος όλα τα ενδεχόμενα είναι πιθανά.

Η μεταμόρφωση της Σερβίας στη νοκ άουτ φάση του θεσμού μάς οδηγεί στο να μην την υποτιμήσουμε, έστω κι αν απέναντί της είναι η ομάδα που θεωρείται άτρωτη και το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου.

Οι παίκτες του Σάσα Τζόρτζεβιτς, οι οποίοι πέρασαν τη φάση των ομίλων με αρνητικό ρεκόρ (2-3), έχουν ξεσαλώσει επιθετικά έκτοτε: 90 πόντους δέχθηκε η Ελλάδα, 86 η Βραζιλία και άλλους 90 η Γαλλία για να περάσουν οι Σέρβοι στον τελικό.

Ο Μίλος Τεόντοσιτς ξέχασε τον κακό, αυτοκαταστροφικό, εαυτό του και παίζει μπάσκετ υψηλότατου επιπέδου σκοράροντας και δημιουργώντας. Το φοβερό είναι πώς προσφέρει και στο αμυντικό κομμάτι του παιχνιδιού, κάτι που πρέπει να πιστωθεί στον Τζόρτζεβιτς!

Οι ΗΠΑ του Μάικ Κρζιζέφσκι έχουν φθάσει με 8-0 στον τελικό, ξεπερνώντας τους εκατό πόντους σε τρία ματς και τους 110 σε δύο εξ αυτών. Έχουν τα αθλητικά προσόντα να κερδίσουν εύκολα και τους Σέρβους, με το μεγάλο τους αβαντάζ να είναι στο ψυχολογικό κομμάτι. Καθαρίζουν παιχνίδια και χτίζουν διαφορές μέσα σε πέντε λεπτά καλού μπάσκετ. Αυτό είναι το μεγάλο στοίχημα της Σερβίας: Να μην πάθει κάποιο black out, όπως με τους Γάλλους στο δεύτερο μέρος, διότι αυτό θα είναι μοιραίο.

Δεν θα ξέγραφα τους Σέρβους ακόμη και για τη μεγάλη έκπληξη νίκης, αλλά επειδή γνωρίζουμε τη νοοτροπία τους δεν το προχωρώ τόσο! Στην κακή τους ημέρα, άλλωστε, μπορεί να χάσουν και με σαράντα πόντους... Σύμφωνα μ΄ αυτά που έχει δείξει η ευρωπαϊκή ομάδα στα νοκ άουτ, έχει το... ρεύμα και την ψυχολογία να παλέψει τον τελικό. Θα χρειαστούμε τρία καλά δεκάλεπτα των Βαλκάνιων για να πιάσουμε την εκτίμησή μας, αλλά ρισκάρουμε. Όπως και με το Over στο line των 175,5 πόντων, που είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να βγει το σημείο μια και οι Αμερικανοί 90 πόντους θα βάλουν στη χειρότερη!

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

703. ΗΠΑ - ΣΕΡΒΙΑ (+20,5): 2 (1,80)
703. ΗΠΑ - ΣΕΡΒΙΑ: OVER 175,5 (1,80)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x