Betmasters

ΑΕΚ - Μπενφίκα, Μίλαν - Ολυμπιακός, ΜΠΑΤΕ - ΠΑΟΚ: Βγήκαν οι αποδόσεις

Όλες οι αποδόσεις για τα επερχόμενα ευρωπαϊκά ματς των ελληνικών ομάδων μαζεμένες στο... πιάτο σας.

Εβδομάδα ευρωπαϊκών κυπέλλων είναι αυτή που έρχεται και παρά το γεγονός ότι οι ομάδες μας έχουν αγώνες για το πρωτάθλημα ακόμα να δώσουν, το μυαλό τους δεν μπορεί παρά να βρίσκεται στα… μεγαθήρια (και μη) που έχουν να αντιμετωπίσουν σε Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ.

Ξεκινώντας με το Τσάμπιονς Λιγκ, η ΑΕΚ υποδέχεται την Τρίτη την Μπενφίκα και θέλει τη νίκη για να παραμείνει ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Οι αποδόσεις μπορεί να μην είναι με το μέρος της «Ένωσης», όμως η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη έχει αποδείξει πως μπορεί να τα καταφέρει απέναντι και σε δυνατές αντιπάλους.

Στο Γιουρόπα Λιγκ, έχουμε τη εκτός έδρας ματσάρα του Ολυμπιακού κόντρα στη μεγάλη Μίλαν. Μετά την ισοπαλία στην πρεμιέρα με τη Μπέτις, αν οι «ερυθρόλευκοι» πάρουν αποτέλεσμα μέσα στο Μιλάνο θα θέσουν γερές βάσεις για την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση. Βάσει αποδόσεων, πάντως, δεν δίνονται πολλές ελπίδες στην ελληνική ομάδα, όμως αν κρίνουμε από την εικόνα των Ιταλών, οι Πειραιώτες είναι ικανοί για να πάρουν κάτι καλό.

Δες εδώ τη συνέχεια του άρθρου και βρες μαζεμένες και... τακτοποιημένες τις αποδόσεις στα επερχόμενα ευρωπαϊκά ματς των ελληνικών ομάδων!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x