Betmasters

Αφιέρωμα στη Σούπερ Λίγκα 2018/2019

Όλα όσα θέλεις να γνωρίζεις για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας που είναι έτοιμο να ξεκινήσει.

Αν και πέρασε από πολλές δυσκολίες, όπως πχ. διαφωνία στην προκύρηξη της διοργάνωσης και η μη ύπαρξη τηλεοπτικής στέγης για 7 ομάδες (τελικά κατέληξαν στην κρατική τηλεόραση), το… πολύπαθο ελληνικό πρωτάθλημα είναι έτοιμο να ξεκινήσει και μάλιστα στην προκαθορισμένη ημερομηνία του (25/8)!

Φαβορί, βάσει αποδόσεων, είναι ο ΠΑΟΚ παρά το -2 που θα ξεκινήσει στο νέο πρωτάθλημα, λόγω τιμωρίας από την προηγούμενη σεζόν. Ακολουθούν στη διεκδίκηση του τίτλου η πρωταθλήτρια ΑΕΚ και φυσικά ο Ολυμπιακός που θέλει να επιστρέψει στο… θρόνο του.

Για μια θέση στην πεντάδα του πρωταθλήματος αναμένεται να παλέψουν Αστέρας Τρίπολης, Ατρόμητος και Άρης, με τους Θεσσαλονικείς να έρχονται διψασμένοι και αρκετά ενισχυμένοι. Από εκεί και πέρα, υπάρχουν η Ξάνθη, ο Παναιτωλικός και ο ΠΑΣ Γιάννινα οι οποίοι λογικά δεν θα κινδυνέψουν, οπότε τους επιτρέπεται να έχουν και βλέψεις για κάτι παραπάνω. Όσον αφορά τον υποβιβασμό, Απόλλων, Λαμία και Λεβαδειακός είναι οι ομάδες που κινδυνεύουν περισσότερο, ενώ ΟΦΗ και Λάρισα δείχνουν να βρίσκονται σε καλύτερη μοίρα.

Στην τελευταία αυτή κατηγορία, δυστυχώς, θα βρίσκεται και ο Παναθηναϊκός, ο οποίος μπαίνει στο νέο πρωτάθλημα με -6 από την περασμένη σεζόν, απαγόρευση μεταγραφών και ρόστερ που λίγο εώς πολύ δεν ανταποκρίνεται στα δεδομένα της κατηγορίας. Όλες αυτές οι συνθήκες αναγκάζουν το "τριφύλλι" να παλέψει για την παραμονή του στην πιο δύσκολη σεζόν της ιστορίας του.

Δες εδώ τη συνέχεια του αφιερώματος στη φετινή Σούπερ Λίγκα και μάθε τις αποδόσεις σε αμέτρητα ειδικά στοιχήματα της διοργάνωσης!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x