Betmasters

Αφιέρωμα στην Ευρωλίγκα 2018-2019

μεγάλη στιγμή έφτασε. Το πρώτο τζάμπολ της σεζόν στην φετινή Ευρωλίγκα θα γίνει την Πέμπτη στη Μόσχα με την εναρκτήρια μάχη της ΤΣΣΚΑ κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Για κάποιους είναι η διοργάνωση στην οποία μετέχουν οι καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Για κάποιους άλλους θεωρείται η διοργάνωση των πλουσίων. Άλλοι θεωρούν πως είναι μια κλειστή λίγκα με έναν στάνταρ πυρήνα top ομάδων και μερικές προσθαφαιρέσεις ανά σεζόν.

Σίγουρα η Ευρωλίγκα είναι όλα αυτά μαζί και άπαντες συμφωνούν πως είναι η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης. Ένας θεσμός που αναμένεται να καθηλώσει και φέτος.

Η διοργάνωση

Το φορμάτ ως γνωστόν έχει αλλάξει από τη σεζόν 2016/17 και πλέον η πρώτη φάση αποτελείται από έναν όμιλο, στον οποίο συμμετέχουν και οι 16 ομάδες παίζοντας μέσα-έξω. Οι οκτώ πρώτες μετά την ολοκλήρωση 30 αγωνιστικών προκρίνονται στα προημιτελικά και έχει ξεκινάει το πραγματικό… πανηγύρι.

Το σχετικό προβάδισμα ανήκει στην πρώτη τετράδα, αφού θα αντιμετωπίσει τις ομάδες 5-8 με τα δύο πρώτα ματς στην έδρα της. Νοκ άουτ αναμετρήσεις, στις τρεις νίκες η πρόκριση στη μεγάλη γιορτή του φάιναλ φορ.

Το μεγάλο και άκρως απαιτητικό ταξίδι θα ολοκληρωθεί με το φάιναλ φορ, το οποίο θα διεξαχθεί στην Ισπανία και συγκεκριμένα στην Φερνάντο Μπουέσα Αρένα της Βιτόρια χωρητικότητας 15.716 θέσεων.

Μάθε τα πάντα για τους 16 μονομάχους της φετινής Ευρωλίγκας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x