Betmasters

Αφιέρωμα στο Γιουρόπα Λιγκ 2018/2019

Όλα είναι έτοιμα να ξεκινήσει η δεύτερη τη τάξει διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης.

Σίγουρα (και δικαιωματικά) το Τσάμπιονς Λιγκ είναι η διοργάνωση που έχει μαζέψει πάνω της όλα τα φώτα στο ευρωπαϊκό -και όχι μόνο- φίλαθλο κοινό, όμως το Γιουρόπα Λιγκ που είναι έτοιμο να ξεκινήσει παρουσιάζεται κάθε χρόνο όλο και πιο ενδιαφέρον από άποψη ονομάτων και θεάματος γενικότερα. Τσέλσι, Άρσεναλ, Μίλαν και Σεβίλλη είναι κάποιοι από τους συλλόγους που αποτελούν την ατραξιόν του φετινού "μαραθωνίου".

Φυσικά δε θα λείπει και το ελληνικό χρώμα, αφού δύο ομάδες μας θα δώσουν το παρών και αυτές δεν είναι άλλες από τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό, οι οποίες θα προσπαθήσουν να υπερκεράσουν μεγαθήρια του παγκοσμίου ποδοσφαίρου όπως η Τσέλσι και η Μίλαν.

Η Διοργάνωση

Οι 48 ομάδες που πέρασαν είτε από τα προκριματικά της ίδιας της διοργάνωσης, είτε... υποβιβάστηκαν από αυτά του Τσάμπιονς Λιγκ έχουν χωριστεί σε 12 ομίλους των τεσσάρων ομάδων. Αφού παίξουν μεταξύ τους από δύο φορές (εντός και εκτός έδρας), οι δυο πρώτοι από κάθε όμιλο προκρίνονται και μαζί με τους 8 τρίτους από τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ θα βρεθούν στη φάση των "32". Η πρώτη αγωνιστική των ομίλων διεξάγεται στις 20/9, ενώ η τελευταία στις 13/12. Ο μεγάλος τελικός θα διεξαχθεί στο Μπακού στις 29 Μαΐου 2019.

Δες εδώ τη συνέχεια του αφιερώματος στο φετινό Γιουρόπα Λιγκ και μάθε τις αποδόσεις για ειδικά και μακροχρόνια στοιχήματα!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x