Betmasters

Αφιέρωμα στο ισπανικό πρωτάθλημα 2018/2019

Σέντρα στο ισπανικό πρωτάθλημα με τα φαβορί για τον τίτλο να είναι δεδομένα, αλλά από εκεί και πέρα να γίνεται ο κακός χαμός.

Το πρωτάθλημα με τις κορυφαίες – κατά τεκμήριο – ομάδες των τελευταίων χρόνων αρχίζει, αλλά είναι ένα... κλικ πιο «φτωχό» σε σχέση με τις προηγούμενες σεζόν.

Αυτό έχει να κάνει με την απώλεια του Κριστιάνο Ρονάλντο, με τη μετακόμιση του Πορτογάλου στην Ιταλία να «πονάει» εκτός από τη Ρεάλ Μαδρίτης και την ισπανική λίγκα, αφού ο 33χρονος και η «κόντρα» του με τον Μέσι εκτόξευε τα διαφημιστικά δικαιώματα στα ύψη.

Παρ’ όλα αυτά, η ζωή συνεχίζεται και τα φαβορί του τίτλου για τη νέα σεζόν παραμένουν ίδια και η μάχη τους αναμένεται να είναι πιο συναρπαστική σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν, που η Μπαρτσελόνα έκανε... περίπατο.

Οι Καταλανοί ως πρωταθλητές, η Ρεάλ Μαδρίτης ως πρωταθλήτρια Ευρώπης και η Ατλέτικο Μαδρίτης ως κάτοχος του Europa League και πλέον υπερπρωταθλήτρια της ηπείρου μετά τη νίκη της στο Σούπερ Καπ επί των «μερέχνες» δημιουργούν μια «καυτή» τριάδα που εγγυώνται αν μη τι άλλο συγκινήσεις και ενδεχομένως μεταξύ τους ανταγωνισμό.

Από εκεί και πέρα, Βαλένθια, Βιγιαρεάλ, Σεβίλλη κλπ. θα μονομαχήσουν για εναπομείναντα ευρωπαϊκά εισιτήρια, χωρίς να αποκλείονται εκπλήξεις, τύπου Μπέτις, όπως την περσινή σεζόν.

Διαβάστε όλο το αφιέρωμα για το πρωτάθλημα της Ισπανίας και τις αποδόσεις που κυκλοφορούν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x