Betmasters

Απόδραση από το σπίτι του Σβεντ

Δύσκολη έξοδος για τον Παναθηναϊκό στο σπίτι του Σβεντ και του Μπαρτζώκα. Μεγάλο κλάσικο στην Ισπανία, λίγες μέρες μετά το μεταξύ τους τελικό κυπέλλου.

Στην έδρας της Χίμκι ταξιδεύει ο Παναθηναϊκός με σκοπό να φύγει με τη νίκη από το σπίτι των Σβεντ και Μπαρτζώκα. Μεγάλο ντέρμπι στη Βαρκελώνη με την Μπάρτσα να υποδέχεται τη Ρεάλ λίγες μέρες μετά την κόντρα τους στον τελικό του κυπέλλου.

Ανάλυση

Χίμκι - Παναθηναϊκός

Από σπουδαία νίκη έρχεται η Χίμκι, αφού άλωσε την έδρα της Ζενίτ (80-98) για το ρωσικό πρωτάθλημα. Για την Ευρωλίγκα, έρχεται από επίσης μεγάλο διπλό στο Κάουνας επί της Ζαλγκίρις. Η ομάδα του Μπαρτζώκα βασίζεται αποκλειστικά από τις ορέξεις του Αλεξ Σβεντ και των Αμερικάνων Χάνεϊκατ και Γκιλ. Γρήγορη στην επίθεση με αθλητικά γκαρντ, θα προσπαθήσει και σήμερα να "πνίξει" με το τέμπο της τον αντίπαλο.

Ο Παναθηναϊκός "ευνοήθηκε" από την διακοπή, αφού ο Πασκουάλ είχε την ευκαιρία να δουλέψει με τους Τζέιμς και Πέιν και να τους βάλει -όσο μπορεί- στο κλίμα της ομάδας. Στο τελευταίο τους ματς, οι "πράσινοι" δυσκολεύτηκαν να κερδίσουν την Μπασκόνια, αν και είχαν άνετες διαφορές κατά καιρούς. Το μεγάλο πρόβλημα του Πασκουάλ ακούει στο όνομα "Κένι Γκάμπριελ" αφού ο φορμαρισμένος φόργουορντ έμεινε εκτός.

Ομάδες που ζουν από το τρίποντο. Θα έχει ενδιαφέρον ο ρυθμός. Προβλέπω οριακό ματς και κανείς να μην κερδίσει με 6+ πόντους.

Διάβασε τη συνέχεια του άρθρου με όλες τις προβλέψεις για τη σημερινή Ευρωλίγκα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x