Betmasters

Άρσεναλ - Τσέλσι: Mόνο το Λιγκ Καπ της έμεινε

Με σκοπό να... σώσει τη χρονιά υποδέχεται η Άρσεναλ την Τσέλσι στο δεύτερο ημιτελικό του Λιγκ Καπ.

O επαναληπτικός αγώνας για την ημιτελική φάση του Λιγκ Καπ Αγγλίας μεταξύ της Άρσεναλ και της Τσέλσι διεξάγεται απόψε στο "Έμιρεϊτς". Οι "κανονιέρηδες" παίζουν για το μοναδικό στόχο της φετινής σεζόν, όμως οι "μπλε" έρχονται απειλητικά μετά το 0-0 του "Στάμφορντ Μπριτζ". Το εκτός έδρας γκολ ισχύει μετά το 90λεπτο.

Ανάλυση

Από τη νίκη με 4-1 επί της Κρίσταλ Πάλας προέρχεται η Άρσεναλ, η οποία… ξεπάστρεψε την αντίπαλό της μέσα στα πρώτα 22 λεπτά, πετυχαίνοντας σε αυτό το διάστημα και τα τέσσερα γκολ, ενώ στη συνέχεια θα μπορούσε να βάλει άλλα τόσα. Αυτή η νίκη ήρθε για να δώσει μία τόνωση στο εσωτερικό της ομάδας και να την αποσυμπιέσει στο κρίσιμο χρονικό σημείο που βρισκόμαστε μέσα στη σεζόν. Επιπλέον, ανακοινώθηκε και επίσημα η ανταλλαγή Αλέξις Σάντσες και Μικχιταριάν με την Μάν. Γιουνάιτεντ, με τους δύο παίκτες να παρουσιάζονται από τις νέες τους ομάδες, ενώ ο διακαής πόθος του Βενγκέρ δεν είναι άλλος από τον Ομπαμεγιάνκ.

Πλέον, οι "κανονιέρηδες" δεν έχουν άλλο τίτλο να κυνηγήσουν μέσα στη σεζόν εκτός από το Λιγκ Καπ, αφού τόσο στο κύπελλο αποκλείστηκαν από τη Νότιγχαμ, όσο και στο πρωτάθλημα βρίσκονται πολύ πίσω από την κορυφή. Έτσι, το σημερινό ματς θεωρείται κομβικό και θα τα δώσουν όλα για την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης. Στα αγωνιστικά, αμφίβολοι είναι οι Μονρεάλ, Ράμσεϊ και Γουέλμπεκ. Bασικός αναμένεται να ξεκινήσει κάτω από τα δοκάρια ο Οσπίνα αντί του Τσεχ. . .

Δες εδώ τη συνέχεια του άρθρου και όλα τα προγνωστικά για το μεγάλο λονδρέζικο ντέρμπι στο betmasters.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x