Betmasters

Δυάδα με Μονακό και Πάτριοτς

Ο Λάμπρος Γκαραγκάνης προτείνει στο sport-fm.gr δύο σημεία από το γαλλικό Σαμπιονά και τον τελικό του 49ου SuperBowl.

Το μεγαλύτερο αθλητικό event των Ηνωμένων Πολιτειών κι ένα από τα σημαντικότερα παγκοσμίως διεξάγεται, φέτος, στην Αριζόνα, ανάμεσα στους Σιάτλ Σίχοκς και τους Νιου Ίνγκλαντ Πάτριοτς που έφθασαν στον τελικό της National Football League. Ο τρόπος που απέκλεισαν οι κάτοχοι του τίτλου Σίχοκς τούς Γκριν Μπέι Πάκερς δύσκολα θα προκύψει σύντομα σε τελικό περιφέρειας. Χρειάστηκε να σκοράρουν δεκαπέντε πόντους σε λιγότερο από ένα λεπτό, ώστε να οδηγήσουν το παιχνίδι στην παράταση κι εκεί με Touchdown να κατακτήσουν την ιστορική νίκη-πρόκριση.

Ο quarterback Ουίλσον έκανε όργια στα κρίσιμα σημεία του ματς, με τον Μαρσόν Λιντς να είναι για μία ακόμη φορά συγκινητικός και ν΄ αποτελεί πηγή έμπνευσης για το Σιάτλ. Το μείον, αν και πέρασαν δύο εβδομάδες από τους τελικούς περιφέρειας, είναι η άμυνα των κάτοχων του τίτλου που παρουσίασε σοβαρά προβλήματα. Από την άλλη, η Νιου Ίνγκλαντ θα βασιστεί στην απόδοση του τεράστιου πασαδόρου Μπρέιντι για να μπορέσει να φθάσει στο τρόπαιο. Εκεί που θα χτυπήσει το Σιάτλ είναι στο τρέξιμο, που αποτελεί σήμα κατατεθέν στην αγωνιστική ταυτότητα του κλαμπ.

Αν μπορέσει και μπλοκάρει Ουίλσον και Λιντς η Νιου Ίνγκλαντ θα το πάρει το παιχνίδι. Είναι αμφίρροπος ο τελικός, με τους Πάτριοτς να έχουν ιστορική ευκαιρία με την υπάρχουσα σύνθεση για τον τίτλο. Αξίζει το 1,80. Από εκεί και πέρα η απουσία του Λακαζέτ στη Λυών αποδυναμώνει την Ολιμπίκ, απέναντι στην πιο σοβαρή ομάδα αυτή τη στιγμή στη γαλλική Λιγκ 1. Η Μονακό του Ζαρντίμ δεν χάνει εύκολα. «Σκοτώνει» παιχνίδια, ποντάροντας στο να μην δεχθεί γκολ. Όταν η Λυών θα στερηθεί τον ηγέτη της στο σκοράρισμα και γενικά, δεν μπορεί να θεωρηθεί φαβορί στο «Λουί Ντε».

Η ΠΡΟΤΑΣΗ
319. ΜΟΝΑΚΟ – ΛΥΩΝ: 1 (1,90)
851. ΣΙΑΤΛ ΣΙΧΟΚΣ – ΝΙΟΥ ΙΝΓΚΛΑΝΤ ΠΑΤΡΙΟΤΣ: 2 (1,80)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x