Betmasters

Επενδύεις με τρία διπλά!

Ο… Σίγουρος προσπαθεί να σας στείλει ταμείο.

Μετά από ένα εξαιρετικό Σάββατο κι εν αναμονή του διπλού της Τότεναμ στο Μπριτάνια πάμε να ρίξουμε λίγα από τα φράγκα που μας χάρισαν Λιλ, Σεντ Ετιέν και Νιουκάστλ σε μια τριαδούλα φιλοξενούμενων. Με σύνεση όμως: αφενός διότι τα πρωταθλήματα στη Σουηδία (από τα οποία αντλούμε τα δύο ματς) είναι ακόμα φρέσκα και οι ομάδες άστρωτες, αφετέρου διότι παραδοσιακά το κουπόνι της Δευτέρας εμφανίζει μεγάλες λακούβες.

Ξεκινάμε από το ματς της Σούντσβαλ με την Έρεμπρο. Η γηπεδούχος προέρχεται από νίκη, ωστόσο, υποδέχεται μια πολύ ποιοτικότερη ομάδα που έχει χάσει μόνο από την πρωτοπόρο Τζουργκάρντενς. Όταν πληρώνει ένας καλός φιλοξενούμενος 2.75 δεν το αφήνεις να πέσει κάτω.

Εξαιρετικά πληρώνει και η πολύ καλή στο ξεκίνημα ΑΦΚ Γιουνάιτεντ που παίζει στην έδρα της Τρέλεμποργκ. Η ΑΦΚ δεν έχει φάει ακόμα γκολ, ενώ η Τρέλεμποργκ δεν έχει καταφέρει ακόμα να σκοράρει. Γιατί να μην παίξεις διπλό στο 2.55;

Τρίτο (χρονικά) σημείο έρχεται από τη 2η κατηγορία της Γερμανίας. Η απόδοση είναι χαμηλότερη (1.85) αλλά το εξαιρετικά ισχυρό κίνητρο της Φράιμπουργκ που ψάχνει την απευθείας άνοδο σε συνδυασμό με την απουσία στόχων της Άιντραχτ Μπράουνσβαιγκ κάνουν το σημείο αρκετά… σίγουρο!

Ο… Σίγουρος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x