Betmasters

Ευρωλίγκα: Δεν… νιώθει στο φρούριο

Στο απόρθητο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός θέλει να προσθέσει απόψε την Μπαρτσελόνα στα πάμπολλα φετινά του θύματα.

Με τέσσερις αναμετρήσεις ανοίγει απόψε η αυλαία της 17ης αγωνιστικής στην Ευρωλίγκα. Ματσάρα στο ΟΑΚΑ, έξοδοι κινδύνου για Φενέρ και ΤΣΣΚΑ.

Παναθηναϊκός – Μπαρτσελόνα

Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια. Παναθηναϊκός και Μπαρτσελόνα έχουν πλούσια παράδοση συγκλονιστικών αγώνων, που έχουν κρίνει συμμετοχές σε φάιναλ φορ. Απόψε οι «πράσινοι» είναι το φαβορί στο απόρθητο φρούριό τους που αναμένεται να μην πέφτει καρφίτσα. Παραμένουν η μοναδική αήττητη εντός έδρας ομάδα στην Ευρώπη. Το ρεκόρ τους βρίσκεται στο 11-5 και μάχονται για την τετράδα με νύχια και με δόντια. Τελευταίο θύμα η Εφές, της οποίας επικράτησαν με 90-79. Επέστρεψε οργιάζοντας ο Καλάθης. Στο πρωτάθλημα καθάρισαν τον Κόροιβο στο ρελαντί. Η Μπάρτσα δείχνει να βρίσκεται σε άνοδο. Η αλήθεια είναι πως διαθέτει παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά, αλλά ψάχνει τη χημεία της. Μεγάλη νίκη επί της ΤΣΣΚΑ με 85-72. Εκτός δεν βγάζει την ίδια ενέργεια. Στο 6-10 το ρεκόρ της. Νίκη στην έδρα της Μπέτις για το πρωτάθλημα με 89-82. Πέντε σερί νίκες σε Ισπανία και Ευρώπη. Θέλει να πατήσει στο καλό μομέντουμ. Σκοράρει 81 πόντους κατά μέσο όρο. Από τις καλύτερες επιθέσεις στη διοργάνωση. Πλήγμα η απουσία του αξιόπιστου ψηλού Σεραφέν. Η παράδοση είναι με το μέρος των Ισπανών μετρώντας 20 νίκες σε 31 αγώνες. Ιδιαίτερο ματς για τον Πασκουάλ που αντιμετωπίζει την πρώην ομάδα του. Αναμένεται να πέσουν κορμιά. Σταθερά στην πρώτη πεντάδα των καλύτερων επιθέσεων της διοργάνωσης οι δύο ομάδες και αυτό οδηγεί στο over 155,5. To 1.50 της νίκης του Παναθηναϊκού δεν με καλύπτει. Με καλύπτει, όμως, το να πετύχουν οι πράσινοι περισσότερους από 79,5 πόντους.

Μακάμπι Τ.Α. – Μπάμπεργκ

Δεν μπόρεσε η Μακάμπι να βάλει φρένο στον ρυθμό της Ρεάλ χάνοντας με 93-81. Τέταρτη ήττα στα πέντε τελευταία. Στο 8-8 το ρεκόρ της. Αρκετά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της. Σταθερά καλή στο Ισραήλ. Παίζει πολύ με το τρίποντο, αλλά αυτό δεν την βγαίνει πάντα σε καλό. Τρομερός ο Τζάκσον, αλλά σε πολλές περιπτώσεις μόνος. Από τις χειρότερες άμυνες της διοργάνωσης επιτρέποντας 81,5 πόντους κατά μέσο όρο. Αγκάθι οι απουσίες των Τόμας και Κόουλ. Η Μπάμπεργκ σίγουρα δεν είναι αυτή των δύο προηγούμενων ετών. Αδυνατεί να βρει την αγωνιστική της ταυτότητα. Στο 6-10 το ρεκόρ της. Παραμένει ζωντανή στη μάχη της πρόκρισης. Ηττα από την Κίμκι με 74-70. Τέσσερις διαδοχικές και προβληματισμός. Διαθέτει τη χειρότερη επίθεση στο θεσμό με 73 πόντους κατά μέσο όρο. Κατά μέσο όρο ξεπερνάει τα 15 λάθη σε κάθε παιχνίδι, κάτι που προσπαθεί να διορθώσει ο Τρινκιέρι. Λείπουν Τέιλορ και Μίτροβιτς. Παιχνίδι ρυθμού. Η Μακάμπι βγάζει τρομερή ενέργεια εντός έδρας και μπορεί να παρασύρει την Μπάμπεργκ. Το χάντικαπ των 6,5 πόντων είναι πονηρό. Δεν βγαίνει άκρη. Λογικά κερδίζουν οι Ισραηλινοί, αλλά η νίκη τους δεν ξεπερνάει πουθενά το 1.40.

Διαβάστε όλο το άρθρο και τα προγνωστικά στο betmasters.gr.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x