Betmasters

Φαβορί για 1ος σκόρερ και πρωτάθλημα, Πρίγιοβιτς και ΠΑΟΚ

Μπορεί η φετινή Σούπερ Λίγκα να βρίσκεται μόλις στην ένατη αγωνιστική, αλλά τα πράγματα αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν όσον αφορά τη μάχη του τίτλου και του πρώτου σκόρερ.

Ο ΠΑΟΚ μέχρι τώρα δείχνει άτρωτος και φαντάζει ως το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τον τίτλο του πρωταθλητή. Παίζει ουσιαστικό ποδόσφαιρο, κερδίζει και όταν δεν είναι καλύτερος, ενώ παράλληλα παραμένει η μοναδική ομάδα με το απόλυτο των νικών.

Συν τοις άλλοις η ΑΕΚ έχει τιμωρηθεί με αφαίρεση βαθμών, ο Ολυμπιακός δεν λέει να κόψει τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του, ο Παναθηναϊκός έχει ξεκινήσει με -6 και στηρίζεται στα πιτσιρίκια, ενώ ο Ατρόμητος δεν έχει το βάρος της φανέλας για να αντέξει μέχρι τέλους στην πίεση.

Όσον αφορά τη μάχη του πρώτου σκόρερ και εδώ τα κουκιά είναι μετρημένα. Ο Κουλούρης μπορεί να οδηγεί την Κούρσα με επτά γκολ, αλλά αγωνίζεται σε μια ομάδα που δεν παράγει τόσες πολλές φάσεις και δεν θα αντέξει για πολύ ακόμα να σηκώνει ολομόναχος το βάρος της επίθεσης του Ατρομήτου.

Πίσω του ακολουθεί ο Πρίγιοβιτς με ένα γκολ λιγότερο, αλλά σαφέστατα περισσότερες πιθανότητες να βρεθεί στην κορυφή του πίνακα στο φινάλε. Ο ΠΑΟΚ είναι ξεκάθαρο πως θα πετύχει περισσότερα γκολ στη σεζόν από τον Ατρόμητο, ενώ ο Σέρβος φορ είναι ο καλύτερος κεφαλοσφαιριστής στην κατηγορία και συνάμα έτος εκτελεί και τα πέναλτι της ομάδας του.

Το ίδιο κάνει και ο Γέντρισεκ της Ξάνθης έχοντας έξι γκολ μέχρι τώρα, αλλά τα τρία έχουν προέλθει από την άσπρη βούλα. Οι Άκριτες δύσκολα θα συνεχίσουν να κερδίζουν πέναλτι με τέτοια συχνότητα.

Το πράγμα, λοιπόν, μιλάει από μόνο του…

Δες τις αξιόλογες αποδόσεις για τον πρωταθλητή και τον πρώτο σκόρερ στη Σούπερ Λίγκα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x