Betmasters

Ικανός για «διπλό» ο Ολυμπιακός

Η 3η αγωνιστική της πρώτης φάσης των ομίλων της Ευρωλίγκας ολοκληρώνεται απόψε και ο Νίκος Ζέρβας αναλύει τις στοιχηματικές επιλογές του από το πρόγραμμα.

Η Ευρωλίγκα έχει αρχίσει να βρίσκει για τα καλά… ρυθμό, κάτι που σημαίνει πως το ποντάρισμα στο στοίχημα γίνεται πιο προσιτό, έχοντας σαφές πρώτο δείγμα από τις ομάδες.

Δύο αναμετρήσεις έχω ξεχωρίσει σήμερα που θεωρώ πως αξίζουν ποντάρισμα. Η πρώτη αφορά το «διπλό» του Ολυμπιακού στην μακρινή Κλαϊπέντα κόντρα στη Νεπτούνας. Οι «ερυθρόλευκοι», παρότι θα παίξει και πάλι χωρίς Πρίντεζη, Ντάρντεν και Παπαπέτρου, έχουν πιο πλήρες ρόστερ και εμπειρία σε τέτοιου είδους αναμετρήσεις. Αν παίξουν άμυνα με συνέπεια και δεν παρασυρθούν από τον φρενήρη ρυθμό που θα προσπαθήσουν να επιβάλουν οι γηπεδούχοι, πιστεύω πως θα έχουν εύκολο βράδυ. Οι 8,5 πόντοι που έχει ως αβάντζο η Νεπτούνας δεν είναι αποτρεπτικοί για να επιλέξουμε το «διπλό».

Η Λαμποράλ έχει αρκετό ταλέντο και ενισχύθηκε και άλλο (Βούγιασιτς) με στόχο να ανέβει αγωνιστικά και να κάνει τις νίκες που χρειάζεται για να προκριθεί στο Top 16. Στην έδρα της παρουσιάζεται έξτρα επιθετική και αποτελεσματική και μπορεί να εκμεταλλευτεί τα πολλά προβλήματα αντιμετωπίζει (οικονομικά και αγωνιστικά) η Γαλατάσαραϊ. Για τους Τούρκους δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί ο Πότσιους που έχει προβλήματα στη μέση, ο Έρτσεγκ λόγω του ότι του οφείλονται χρήματα και πιθανότατα ο Βουγιούκας που υπέστη τροφική δηλητηρίαση.

Το να νικήσουν οι γηπεδούχοι με διαφορά μεγαλύτερη των τεσσάρων πόντων, είναι κάτι παραπάνω από εφικτό.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

744. ΝΕΠΤΟΥΝΑΣ (+8,5)-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2 (1.75)
747. ΛΑΜΠΟΡΑΛ ΚΟΥΤΣΑ-ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ (+4,5) 1 (1.75)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x