Betmasters

Κύπελλο Ελλάδος: Στον αέρα το ματς στη Λαμία

Έχει καλυφθεί από χιόνι το ΔΑΚ Λαμίας και γίνονται οι απαραίτητες ενέργειες να καθαριστεί, αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο όσον αφορά τη διεξαγωγή της μάχης Λαμία – Παναθηναϊκός.

Ολοκληρώνεται με τέσσερις αναμετρήσεις η φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος. Θα υπάρξουν και επαναληπτικοί. Ισχύει το εκτός έδρας γκολ.

Λεβαδειακός – ΠΑΣ Γιάννενα

Μεγάλη νίκη για τον Λεβαδειακό κόντρα στον Πανιώνιο με 2-1 και τεράστια βαθμολογική ανάσα για τους Βοιωτούς. Κόντρα στα Γιάννενα θα παλέψει για τη νίκη ξέροντας ότι η ρεβάνς θα είναι πολύ δύσκολη. Στο αντίστοιχο ματς του πρωταθλήματος φέτος έμεινε στο 1-1. Ο Μπραντάο κούνησε μαντήλι. Οι Λεονάρντο και Νιασέ έμειναν εκτός για να ξεκουραστούν. Θα υπάρξουν ακόμα 2-3 αλλαγές φρεσκαρίσματος. Ο ΠΑΣ έπαιξε με μισή ομάδα κόντρα στον Ολυμπιακό και πρέπει να νιώθει περήφανος που τον κοίταξε στα μάτια και ηττήθηκε δύσκολα με 1-0. Πολύ σκληρή ομάδα και φέτος. Αρκετά άτυχη σε πολλές περιπτώσεις. Επτά goal/goal στα οχτώ τελευταία. Πέντε 1-1 στα έξι τελευταία. Λείπουν και σήμερα αρκετοί παίκτες με σοβαρότερες τις απώλειες των αμυντικών Μιχαήλ και Ναδάλες. Λογικά θα δούμε ματς με γρήγορο ρυθμό. Οι δύο ομάδες δεν έχουν μάθει να κλείνονται στο καβούκι τους. Προκλητικό το goal/goal στις αποδόσεις που κυκλοφορεί.

Πανιώνιος – ΟΦΗ

Πισωγύρισμα αποτέλεσε η ήττα στη Λιβαδειά με 2-1 για τον Πανιώνιο. Τελευταία παρουσιάζει κάποια σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του. Την τελευταία τριετία παραμένει αήττητη στο Κύπελλο εντός έδρας με 5 νίκες και 4 ισοπαλίες. Ψάχνει απεγνωσμένα την προσωπική του υπέρβαση στο θεσμό. Σημαντική η επιστροφή του Σπιριντόνοβιτς. Δεν θα υπάρξει ευρύ ροτέισον. Μόνο 1-2 αλλαγές. Μάλιστα αρκετός κόσμος βρέθηκε στην προπόνηση και ζήτησε από τους παίκτες να φτάσουν ψηλά στο θεσμό. Ο ΟΦΗ αγωνίζεται ως γνωστόν μια κατηγορία χαμηλότερα. Έρχεται από σπαθάτο εκτός έδρας 0-0 επί του Άρη αποδεικνύοντας πως βλέπει ξεκάθαρα άνοδο στη φετινή σεζόν. Πολύ ισορροπημένη ομάδα. Πάντως έχασε την ηρεμία στο εσωτερικό του μετά την ξαφνική παραίτηση κάποιων μελών από το Δ.Σ. που προκάλεσαν αναστάτωση. Παράλληλα υπάρχουν κάποια οικονομικά προβλήματα που ταλανίζουν τον σύλλογο και βγαίνουν στην επιφάνεια καθημερινά. Ο Σιώπης κατέθεσε προσφυγή και οφειλές και ετοιμάζουν κι άλλοι παίκτες άμεσα ανάλογες κινήσεις. Σήμερα θα παραταχθεί με αρκετές απουσίες για διάφορους λόγους. Σημαντικότερες των Λεάλ, Χαντί, Κοιλιάρα, Ορτέγκα, Περογαμβράκη, Στρέζου και Οικονόμου. Δύσκολα οι Κρητικοί θα μπορέσουν να κοιτάξουν τα μάτια με τόσα προβλήματα και εσωτερικά θέματα τον Πανιώνιο που αποπνέει υγεία. Πολύ πιθανός ο άσος.

Λάρισα – Ξάνθη

Μεγάλο διπλό για τη Λάρισα στη Λαμία με 2-0. Δύο γρήγορα γκολ, αρκετή τύχη και σωστή αμυντική τακτική έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Στην έδρα της παραμένει αήττητη επί εννιά αγώνες. Τα 8 από αυτά ήταν under. Λατρεύει το 1-0. Ψάχνει νέο σταθμό στην καριέρα του ο Ναβάρο. Στα πιτς ο αμυντικός Γιοβάνοβιτς. Φέτος κέρδισε την Ξάνθη με 1-0 στο αντίστοιχο ματς πρωταθλήματος. Οι Ακριτες από την άλλη έμειναν στο 1-1 εντός με τον Παναθηναϊκό. Πολύ κακοί στο πρώτο μέρος. Βρέθηκαν πίσω και θα μπορούσαν να δεχτούν 2-3 γκολ ακόμα. Πολύ ανώτεροι στην επανάληψη, όπου ισοφάρισαν και παραλίγο να φέρουν τούμπα την κατάσταση. Από τη μέρα που χτύπησε ο Μπρίτο έχει θέμα στο γκολ. Οι 15 από τις 19 τελευταίες συγκρούσεις της με τη Λάρισα εμφάνισαν under. Πέραν του Μπρίτο θα λείψει και ο Καμαρά. Ματς υπομονής που αναμένεται να κριθεί στο όριο. Η Λάρισα συνήθως ανεβάζει απόδοση στην έδρα της στο δεύτερο ημίχρονο. Η Ξάνθη αμύνεται εξαιρετικά μακριά από τα Πηγάδια και έχει θέματα στο εκτελεστικό κομμάτι. Θα διεκδικήσω μια καλύτερη απόδοση συνδυάζοντας το under με το no goal.

Λαμία – Παναθηναϊκός

Σε μια κλωστή κρέμεται η αναμέτρηση, αφού στο γήπεδο της Λαμίας το έχει στρώσει χιονίζοντας από εχθές το βράδυ ασταμάτητα. Γίνονται οι απαραίτητες ενέργειες για να καθαριστεί, αλλά τα πάντα βρίσκονται στον αέρα μέχρι την ώρα της αναμέτρησης. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι πισωγύρισμα για τη Λαμία η εντός έδρας ήττα από τη Λάρισα με 2-0. Προβλημάτισε για το γεγονός ότι δεν μπόρεσε να αντιδράσει μετά τοα δύο γρήγορο γκολ που δέχτηκε στο πρώτο μέρος. Πολυτέλεια το Κύπελλο και θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές. Δεν παίζουν Παπαδόπουλος, Αναστασιάδης. Κουτρομάνος και Ακόστα. Στο αντίστοιχο φετινό εντός έδρας ματς με τον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα έμεινε στο 1-1. Οι «πράσινοι» έμειναν με την όρεξη στην Ξάνθη, αφού προηγήθηκαν με 1-0, έχασαν τα άχαστα και στο δεύτερο μέρος το πλήρωσαν δεχόμενοι το γκολ της ισοφάρισης. Ακόμα δεν έχουν διπλό στη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα. Το μυαλό βρίσκεται στα εξωαγωνιστικά, με αρκετούς παίκτες να βρίσκονται σε διαδικασία προσφυγής, άλλοι έχουν ειδοποιηθεί να ψάξουν για ομάδες και κάποιοι νεαροί μπαίνουν σιγά-σιγά στο αρχικό σχήμα. Δεν παίζουν για διάφορους λόγους Κουτρουμπής, Χίλιεμαρκ, Χουλτ, Μολέδο, Ρέις, Καμπέσας και Λουτσιάνο. Γρίφος η ενδεκάδα, αφού ο Ουζουνίδης καλείται και πάλι να βγάλει λαγούς απ’ το καπέλο. Τα δεδομένα είναι πως η Λαμία σκοράρει πάρα πολύ δύσκολα το τελευταίο διάστημα, ενώ ο Παναθηναϊκός δυσκολεύεται αφάνταστα εκτός έδρας. Είμαι μεταξύ under και no goal ή Χ ημ. αν τελικά γίνει το ματς! Δεν αποκλείω να επιβεβαιωθούν και τα δύο.

Δες εδώ όλα τα προγνωστικά του Κυπέλλου Ελλάδος από το betmasters.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x