Betmasters

Με τη φόρμα και τη Νιούκαστλ

O... Σίγουρος προσπαθεί να σας στείλει ταμείο.

Αν δεν έβαζε μόνη της η Σαχτάρ 4 γκολ και αν δεν ερχόταν γκολ – γκολ στο Άνφιλντ θα μιλούσαμε για μια καταστροφική βραδιά στοιχηματικά την Πέμπτη αλλά… Όταν γίνονται όσα έγιναν στο Λίβερπουλ – Ντόρτμουντ και να το χάσεις το δελτίο (με την επιλογή στο διπλό) λίγο σε απασχολεί. Η ζωή συνεχίζεται, όμως, και το κουπόνι – όπως κάθε ΣΚ – μεγαλώνει. Άρα μας δίνει και πολλές επιλογές για να φτιάξουμε τα δελτία μας.

Λας Πάλμας – Σπόρτινγκ Χιχόν 1

Μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της Πριμέρα Ντιβιζιόν είναι η Λας Πάλμας. Στα τελευταία της 8 ματς έχει 6 νίκες ενώ έχει χάσει δύσκολα μόνο από Μπαρτσελόνα και Ρεάλ. Από την άλλη πλευρά η Σπόρτινγκ Χιχόν ψιλοσέρνεται και εκτός έδρας φτάνει μέχρι την ισοπαλία (έχει 10 ήττες σε 16 ματς). Στο 1.85 η νίκη των νησιωτών…

Μπαστιά – Σεντ Ετιέν 2

Με οδηγό τη φόρμα πάμε και στο δεύτερο ματς. Η Σεντ Ετιέν αν και δεν παίζει ακριβώς μπαλάρα καταφέρνει να κάνει μαζεμένες νίκες (έχει 3) αλλά το σημαντικότερο είναι ότι σε αυτές δεν έχει φάει γκολ. Η Μπαστιά έχει μόλις μία νίκη στα τελευταία 6 παιχνίδια της και αυτή κόντρα στην υπό διάλυση Μαρσέιγ. Είναι μεγάλη η απόδοση στο 2.00 για να την προσπεράσεις.

Γκαζελέκ – Λιλ 2

Πώς αλήθεια να αφήσεις εκτός κουπονιού τη Λιλ των πέντε συνεχόμενων νικών στη Γαλλία, τελευταία εκ των οποίων ήταν με 4-1 επί της Μονακό; Δεν γίνεται. Ειδικά αν σου προσφέρουν τη νίκη της στο 2.20 απέναντι σε μια ομάδα που δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο και εσχάτως σκοράρει με το σταγονόμετρο…

Νιουκάστλ – Σουόνσι 1

Εδώ το γυρνάμε τούμπα το πράγμα. Αν βάλουμε κάτω τα δεδομένα της φόρμας των ομάδων όχι μόνο δεν βγάζουμε άσο, αλλά πάμε βουρ στο διπλό αλλά… Το Σεντ Τζέιμσις Παρκ λογικά θα βράζει, η Νιούκαστλ παίζει ένα από τα τελευταία της χαρτιά για την παραμονή στην κατηγορία, ενώ η Σουόνσι είναι και αδιάφορη. Πόσα ακόμα κουπόνια θα μας χαλάσουν οι Ουαλοί; Άσο στο 2.15!

Μάιντς – Κολωνία 1

Ήταν Οκτώβριος η τελευταία φορά που η Μάιντς ηττήθηκε εντός έδρας στο πρωτάθλημα. Λογικά δεν θα σπάσει το σερί αυτό από την Κολωνία που έχει και μικρά εσωτερικά προβλήματα από την εντός έδρας ήττα από τη Λεβερκούζεν. Σημειώστε, δε, ότι η Μάιντς πατάει και τις τελευταίες γκαζιές της για να μείνει στις ευρωπαϊκές θέσεις. Άσος του 2.00!

Στόουκ – Τότεναμ 2

Για κερασάκι στην τούρτα θα βάλουμε κι ένα ματς από τη Δευτέρα. Κι αυτό δεν είναι άλλο από το διπλό της Τότεναμ στο Μπριτάνια. Λίγο η εξαιρετική εικόνα της Τότεναμ μέσα έξω λίγο η εικόνα διάλυσης της Στόουκ στο Άνφιλντ (4-1) μας στέλνουν καρφί στο διπλό του 1.70.

Ο… Σίγουρος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x