Betmasters

Μίλαν – Ολυμπιακός: Φρέσκες αποδόσεις για στοίχημα

Μετά το 0-0 της πρεμιέρας με την Μπέτις ο Ολυμπιακός θα ψάξει την πρώτη του νίκη στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ στην Ιταλία κόντρα στη Μίλαν.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να μην κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Μπέτις στην πρεμιέρα των ομίλων, αλλά το τελικό 0-0 κρίνεται θετικό αν αναλογιστούμε πως για 20 λεπτά στο τέλος έπαιζε με παίκτη λιγότερο.

Σειρά παίρνει η Μίλαν, που αποτελεί το μεγαθήριο του ομίλου, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» έχουν αποδείξει τα τελευταία χρόνια πως στην καλή τους μέρα δεν φοβούνται κανέναν αντίπαλο.

Παράλληλα η Ελληνική ομάδα θα προσπαθήσει να ξεπεράσει και το σοκ της εντός έδρας ήττας από τον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα.
Υπάρχουν πάμπολλες επιλογές και ειδικά στοιχήματα για την εν λόγω αναμέτρηση. Για παράδειγμα η περίπτωση να επιστρέψει στα γκολ ο Γκερέρο από πλευράς Ολυμπιακού είναι μια αξιόλογη επιλογή, αφού είναι ο παίκτης που κάνει τις περισσότερες τελικές και τελευταία έχει σταθεί αρκετές φορές άτυχος στο τελείωμα των φάσεων.

Παράλληλα οι «ερυθρόλευκοι» ξέρουν πολύ καλά πως αν επιτρέψουν στη Μίλαν να κάνει το παιχνίδι της από νωρίς θα περάσουν πολύ δύσκολες στιγμές. Ετσι τους περιμένω πολύ προσεκτικούς τουλάχιστον στο πρώτο 45λεπτο και δεν αποκλείω να αντέξουν στην πίεση των Ιταλών στο πρώτο μέρος.

Μάθε τις αποδόσεις της μεγάλης μάχης του Ολυμπιακού στο Σαν Σίρο κόντρα στη Μίλαν

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x