Betmasters

Μουντιάλ: Σενάρια τελευταίας αγωνιστικής ομίλων

Τώρα που φτάσαμε στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων, είναι πολύ χρήσιμο να δούμε τι ισχύει για την πρόκριση στην τελευταία αγωνιστική.

Για να μην κάθεστε να βγάζετε κομπιουτεράκια και να μαθαίνετε απ' έξω τα κριτήρια ισοβαθμίας στους ομίλους του Μουντιάλ, σας μαζέψαμε τα σενάρια πρόκρισης της τελευταίας αγωνιστικής.

Α' Όμιλος (Ουρουγουάη - Ρωσία, Σ. Αραβία - Αίγυπτος): Η Ρωσία και η Ουρουγουάη έχουν ήδη προκριθεί. Μένει να δούμε ποια θα είναι πρώτη και ποια δεύτερη. Η Ρωσία θα πάρει την πρωτιά ακόμη και με ισοπαλία, ενώ η ομάδα του Σουάρες θέλει μόνο νίκη.

Για την "τιμητική" τρίτη θέση, η Αίγυπτος είναι το φαβορί, αφού θα την κατακτήσει ακόμη με ισοπαλία στον αγώνα κόντρα στη Σ. Αραβία.

Β' Όμιλος (Ιράν - Πορτογαλία, Ισπανία - Μαρόκο): Το Μαρόκο είναι το μοναδικό αδιάφορο, αφού έχει αποκλειστεί. Ξεκάθαρα τα πράγματα. Στο Ιράν - Πορτογαλία, με άσο περνάει το Ιράν, με ισοπαλία και διπλό, περνάνε οι Πορτογάλοι. Η Ισπανία μένει έξω μόνο αν χάσει από το Μαρόκο και ταυτόχρονα το Ιράν κερδίσει την Πορτογαλία.

Τώρα, όσον αφορά την πρώτη θέση, οριακό πλεονέκτημα ως τώρα έχει η Ισπανία, αφού έχει λιγότερες κάρτες από την Πορτογαλία. Δηλ. αν τέλειωνε σήμερα ο όμιλος, η Ισπανία θα ήταν πρώτη.

Δες όλα τα σενάρια πρόκρισης στους 16 του μουντιάλ, μασημένη τροφή από τους betmasters!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x