Betmasters

Μπέτις - Ολυμπιακός: Τεράστιο διπλό για πρόκριση

Ο Ολυμπιακός παίζει καλά τις τελευταίες αγωνιστικές στην Ελλάδα και έχει πετύχει ορισμένες σπουδαίες νίκες. Αλλά το ματς με τη Μπέτις είναι τελικός πρόκρισης.

Ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλά και αυτό το βλέπουν όλοι. Κέρδισε σε δύο πολύ δύσκολες έδρες, αυτές του Άρη και του Ατρόμητου, ενώ ακόμη και στα παιχνίδια που χάνει, δημιουργεί αρκετές ευκαιρίες, που όμως δεν μπορεί να τις μετατρέψει σε γκολ.

Ο Γκερέρο είναι 100% έτοιμος για το ματς της Σεβίλλης και από αυτόν περιμένει πολλά ο Μαρτίνς. Η ελληνική ομάδα είναι πολύ πιο έμπειρη από την αντίπαλό της στην Ευρώπη και έχει παίξει πολλά τέτοια παιχνίδια.

Βεβαίως, ο αγώνας με τη Μπέτις δεν είναι από αυτούς που λέμε "νοκ άουτ", αφού υπάρχει άλλο ένα κρίσιμο ματς με τη Μίλαν στον Πειραιά. Όμως, αν κάνει το διπλό στην Ισπανία, τότε θα είναι το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση.

Η Μπέτις πήγε και έριξε μια τεσσάρα εκτός έδρας στη Μπαρτσελόνα και έφυγε με νίκη απ' το Καμπ Νου. Αυτό από μόνο του αρκεί για να γίνει αντιληπτή η πολύ μεγάλη απόδοση για το διπλό του Ολυμπιακού και η σχετικά χαμηλή για τον άσο.

Δες τις αποδόσεις και τα ειδικά στοιχήματα στο Μπέτις - Ολυμπιακός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x