Betmasters

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Ένα πρωτάθλημα σε 40 λεπτά!

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να «απαντήσει» του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ, κάνοντας το 2 – 2 στη σειρά και πλέον όλα θα κριθούν στο ΟΑΚΑ, στον τελευταίο αγώνα των δύο ομάδων για φέτος.

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός θα λύσουν τις διαφορές τους σε 5ο παιχνίδι που θα πραγματοποιηθεί στο ΟΑΚΑ, καθώς το σκορ της σειράς μετά τη νίκη των «ερυθρολεύκων» στο ΣΕΦ είναι στο 2 – 2. Όποιος νικήσει, παίρνει και το τρόπαιο του πρωταθλητή, αφού η τελική φάση των play – off κρίνεται στις τρεις νίκες.

Η σειρά άρχισε με break του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ (65 - 75), απάντησε με τον ίδιο τρόπο ο Παναθηναϊκός στο ΣΕΦ (66 – 71) και διπλασίασε τις νίκες του στο ΟΑΚΑ με εύκολη νίκη (73 – 58), ενώ η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου απάντησε επίσης με τον ίδιο τρόπο (92 – 76) στο ΣΕΦ.

Με άλλα λόγια, η διαφορά ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό δεν είναι τόσο μεγάλη όσο πίστευαν πολλοί πριν από την έναρξη της σειράς, αφού οι δύο ομάδες όχι μόνο είναι σε πλήρη ισορροπία στις νίκες (2 – 2), αλλά έχουν επικρατήσει έναντι του άλλου ακριβώς με τους ίδιους τρόπους.

Διάβασε όλο το άρθρο και δες τα προγνωστικά του betmasters για το τελευταίο ματς των τελικών της Α1!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x