Betmasters

Παίζουμε Ελλάδα για να κονομήσουμε

Τρίτη «στροφή» των πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ απόψε με το μενού να έχει ένα σπουδαίο ματς στη Νέα Σμύρνη κι ένα ντέρμπι.

Ξεκίνημα με το Αθηναϊκό ντέρμπι. Παναθηναϊκός και ΑΕΚ κοντράρονται με φόντο την πρωτιά με τους παίκτες του Στραματσόνι να παίζουν ένα από τα τελευταία τους χαρτιά για την κορυφή. Αυτό συμβαίνει διότι πολύ απλά πληρώνουν το πολύ κακό ξεκίνημα στη διαδικασία των πλέι οφ έχοντας σε δυο αναμετρήσεις ισάριθμες ισοπαλίες.

Από την άλλη μεριά στην καλύτερη δυνατή ψυχολογική κατάσταση είναι η ΑΕΚ τον τελευταίο καιρό κατακτώντας το Κύπελλο απέναντι στον Ολυμπιακό και πανηγυρίζοντάς το στη μίνι φιέστα που διοργανώθηκε κόντρα στον Πανιώνιο. Οι «κιτρινόμαυροι» πήραν τη νίκη με 1-0 παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο όμως είναι φανερά κουρασμένοι. Παράλληλα θα απουσιάσουν και δυο σημαντικά γρανάζια της ομάδας, ο Βάργκας και ο Μπαρμπόσα.

Πρόκειται για ματς ζωής και θανάτου για τους γηπεδούχους απέναντι στους κουρασμένους παίκτες της Ένωσης. Θεωρώντας πως οι δυο ομάδες ειδικά στο πρώτο μέρος δεν πρόκειται να ανοιχτούν θα επιλέξουμε το Χ ημίχρονο που στο διαδίκτυο μπορείς να το βρεις ακόμα και στο 1.93.

Στο άλλο ματς ο Πανιώνιος φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη.

Εξαιρετική παρουσία είχε ο Πανιώνιος στο πρωτάθλημα αλλά στο ξεκίνημά του στο έξτρα πρωτάθλημα δεν είναι ανάλογο με μία ήττα και μία ισοπαλία.

Από την τελευταία θέση της βαθμολογία, η ομάδα του Ουζουνίδη που δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών, οφείλει να επιστρέψει στις νίκες. Απέναντί της ο ΠΑΟΚ των απουσιών και των πολλών αμυντικών προβλημάτων.

Συγκεκριμένα για τους «ασπρόμαυρους» θα λείψουν οι Ζάιρο, Κωνσταντινίδης λόγω τραυματισμού καθώς και οι τιμωρημένοι Κάτσε, Τζιόλης. Αμφίβολος είναι και ο Μπερμπάτοφ. Ο ΠΑΟΚ είναι αήττητος στις πρώτες δυο στροφές των πλέι οφ, μόλις ένα πόντο πίσω από την ΑΕΚ αλλά έχει σημαντικά θέματα να λύσει σε όλες τις γραμμές του μα περισσότερο στην αμυντική.

Πιθανότατα ήρθε η ώρα ο Πανιώνιος να πάρει μπροστά και να ξεκινήσει να κερδίζει και απέναντι στον ΠΑΟΚ στην έδρα του έχει όλα τα φόντα να το πετύχει. Στο 3.00 ο άσσος στο κουπόνι, αναμφισβήτητα εξαιρετικό για ποντάρισμα.

O… Σίγουρος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x