Betmasters

Ποιος θα πάρει το... πρωτάθλημα χωρίς την Παρί Σεν Ζερμέν

Σέντρα κάνει αυτή την εβδομάδα το γαλλικό πρωτάθλημα, με την Παρί να θεωρείται σίγουρη πρωταθλήτρια, αλλά πίσω από τους Παριζιάνους γίνεται χαμός.

Η έναρξη του γαλλικού πρωταθλήματος πλησιάζει, καθώς η σέντρα είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή, με το κυρίως μενού να προσφέρεται το Σάββατο με πλήρη αγωνιστική δράση.

Φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, δεν θέλει και μεγάλη σκέψη για να καταλάβει κάποιος ότι και φέτος είναι η Παρί Σεν Ζερμέν. Η ομάδα των Καταριανών απέχει πολλά χιλιόμετρα από τους ανταγωνιστές της και όπως πέρυσι έτσι και φέτος αναμένεται να κάνει μια εύκολη βόλτα για την κατάκτηση ενός ακόμα τίτλου. Αν υπάρχει κάποιο ερώτημα ως προς την ομάδα του Τόμας Τούχελ, αυτό είναι για το αν θα χάσει κάποιο τίτλο από αυτούς που... κυκλοφορούν στη χώρα.

Ωστόσο, πίσω από την κυρίαρχο της Ligue 1, επικρατεί ένας χαμός, αφού έχουμε να κάνουμε με ένα από τα πιο αμφίρροπα πρωταθλήματα στην Ευρώπη, σε ό,τι αφορά πάντα από τη 2η θέση και κάτω.

Την περσινή σεζόν τον τίτλο του... πρωταθλήματος πίσω από την Παρί, πήρε η Μονακό του Λεονάρντο Ζαρντίμ και εν όψει της φετινής σεζόν είναι το φαβορί για την 1η θέση στο πρωτάθλημα των 19 ομάδων με απόδοση που είναι αυτή τη στιγμή στο 3.00. Όμως, οι Μονεγάσκοι κάθε άλλο παρά μόνοι τους παίζουν, αφού ακριβώς με την ίδια απόδοση είναι και η Λιόν, που πράγματι πέρυσι τερμάτισε πολύ κοντά στη Μονακό.

Πίσω από Λιόν και Μονακό, πολύ κοντά έρχεται και η Μαρσέιγ σε απόδοση 3.50, στην οποία όπως φαίνεται θα παραμείνει ο κορυφαίος Έλληνας επιθετικός, Κώστας Μήτρογλου.

Οι υπόλοιπες ομάδες είναι πολύ μακριά από αυτό το γκρουπ ομάδων. Η Μονπελιέ που είναι η αμέσως επόμενη από τις προαναφερθείσες προσφέρεται σε απόδοση – μαμούθ (25.00) και στη συνέχεια ακολουθούν Μπορντό (35.00), Ρεν, Τουλούζ (45.00) και Ναντ, Λιλ, Νις (51.00).

Δες τις αποδόσεις για τον... πρωταθλητή Γαλλίας, χωρίς να υπολογίζεται η σίγουρη κυρίαρχος της χώρας, Παρί Σεν Ζερμέν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x