Betmasters

Πρέμιερ Αγγλίας: Η ευκαιρία της Πάλας

Να ξεκολλήσει από τον πάτο της βαθμολογίας θέλει η Πάλας που προσφάτων δείχνει σημάδια αγωνιστικής ανόδου. Σε πτώση η Γουότφορντ, η οποία δείχνει να ξεφουσκώνει.

Τρεις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της Πρέμιερ Λιγκ στα πλαίσια της 17ης αγωνιστικής. Πλήγμα με Μοράτα για την Τσέλσι.

Ανάλυση

Μπέρνλι – Στόουκ

Επέστρεψε στις νίκες η Μπέρνλι κερδίζοντας πολύ δύσκολα τη Γουότφορντ με 1-0. Εκμεταλλεύτηκε σε μεγάλο βαθμό το γεγονός ότι η αντίπαλός της έμεινε με παίκτη λιγότερο στο 39’ Σκόρερ ο Άρφιλντ στο 45’. Έξι under και no goal στα επτά τελευταία. Τα πέντε είχαν σύνολο τερμάτων «0-1». Λείπουν ο κίπερ Χίτον και ο ηγετικός μέσος Μπρέιντι. Με 4-5-1 και πρώτο μέλημα το μηδέν στα μετόπισθεν. Μοναδικός προωθημένος ο Γουντ. Η Στόουκ αλλού πατούσε κι αλλού βρισκόταν χάνοντας με το βαρύ 5-1 από την Τότεναμ. Παραπαίει η άμυνά της. Είναι η χειρότερη του πρωταθλήματος. Λείπουν Χεσέ και Μάρτινς. Δεν αλλάζει το φουλ επιθετικό 3-4-3 έχοντας στην επίθεση τους Σακίρι, Τσούπο Μοτίνγκ και Κράουτς. Ομάδες με εντελώς διαφορετική φιλοσοφία. Φουλ άμυνα οι γηπεδούχοι, φουλ επίθεση η φιλοξενούμενοι. Έχοντας 10 over στα 11 τελευταία ματς η Στόουκ μπορεί να μετατρέψει και το σημερινό ματς σε ροντέο, αλλά θα προτιμήσω το goal/goal από το over υπό τον φόβο του 1-1.

Κρίσταλ Πάλας – Γουότφορντ

Ακόμα ένας τελικός για την Κρίσταλ Πάλας. Πέντε ματς αήττητη με δύο νίκες και τρεις ισοπαλίες. Δεν είναι θετικό το εντός έδρας 2-2 με την Μπόρνμουθ. Δεύτερο κολλητό ματς στο σπίτι της. Αυτοσκοπός η νίκη για να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις. Κατήφεια στο εσωτερικό της ομάδας, αφού έχασε πέναλτι στις καθυστερήσεις και μάλιστα με πολύ περίεργο τρόπο. Ο Μιλιβόγεβιτς πήγε να το εκτελέσει και ο Μπεντέκε του πήρε την μπάλα από τα χέρια και τελικά αστόχησε. Λείπει ο Σακό. Με 4-3-3 και απόψε έχοντας στην επίθεση τους Ζαχά, Τσικ και Τάουνσεντ. Η Γουότφορντ ηττήθηκε από την Μπέρνλι με 1-0και συμπλήρωσε τρία ματς δίχως νίκη. Βρίσκεται στα κάτω της. Πλήρωσε την αποβολή του Ζέγκελααρ στο 39’, ο οποίος θα απουσιάσει. Μαζί του θα λείψει και ο μέσος Χιουζ. Επτά over στα 11 τελευταία ματς. Με γκρέι αιχμή του δόρατος στην επίθεση και τους Περέιρα, Ριτσάρλισον, Καρίγιο από πίσω στο 4-2-3-1 των φιλοξενούμενων. Θα ρισκάρω με τον άσο λόγω της μεγαλύτερης ανάγκης της Πάλας για τη νίκη. Η αγωνιστική συμπεριφορά των δύο ομάδων οδηγεί και στο over.

Χάντερσφιλντ – Τσέλσι

Μεγάλη νίκη για τη Χάντερσφιλντ που καθάρισε την Μπράιτον με 2-0 παίζοντας με τσαμπουκά και ουσία στο παιχνίδι της. Επέστρεψε στις νίκες μετά από μετά από ένα σερί τεσσάρων ηττών. Έφτασε τα έξι no goal στα επτά τελευταία ματς. Γιγαντώνεται εντός έδρας έχοντας χάσει μόνο από την πρωτοπόρο Σίτι. Λείπει ο μέσος Μπίλινγκ. Η Τσέλσι ηττήθηκε με 1-0 από τη Γουέστ Χαμ και έβαλε οριστικό τέλος στις πιθανότητες τίτλου. Το παραδέχτηκε ουσιαστικά και ο Κόντε υποστηρίζοντας πως με 4 ήττες σε 16 αγωνιστικές δεν γίνεται να πάνε για το πρωτάθλημα. Τέταρτο under στα πέντε τελευταία. Προβλέψιμη επιθετικά. Τα πράγματα γίνονται ακόμα χειρότερα απόψε με την απουσία του σκόρερ Μοράτα. Έτσι οι φιλοξενούμενοι θα παραταχθούν με 3-5-2 έχοντας τον Αζάρ να κινείται ως περιφερειακός επιθετικός πίσω από τον Μπατσουαγί. Κάτι 1.45 που βλέπω στο διπλό είναι για γέλια με την αγωνιστική συμπεριφορά που επιδεικνύει τελευταία η Τσέλσι. Έχει λογική το 2-3 γκολ, αλλιώς μακριά κι αγαπημένοι.

Δες εδώ όλα τα προγνωστικά της Πρέμιερ Λιγκ από το betmasters.gr.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x