Betmasters

Πρέμιερ Λιγκ: Επιστροφή στις νίκες για την Τότεναμ

Οι «σπερς» υποδέχονται την Έβερτον και θέλουν να πάρουν το τρίποντο που θα τους επαναφέρει -έστω και προσωρινά- στην τετράδα.

Mε πλήρες πρόγραμμα διεξάγεται σήμερα η 23η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις Τσέλσι - Λέστερ και Τότεναμ - Έβερτον, ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα ματς Γουέστ Μπρομ - Μπράιτον και Κρίσταλ Πάλας - Μπέρνλι.

Ανάλυση

Γουέστ Μπρομ - Μπράιτον

Από ην πρώτη της νίκη με τον Άλαν Πάρντιου στον πάγκο προέρχεται η Γουέστ Μπρομ, η οποία επικράτησε με 2-0 εκτός έδρας επί της Έξετερ και προκρίθηκε άνετα στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Αγγλίας. Στο πρωτάθλημα, οι "μπάγκις" παίζοντας το δεύτερο τους ματς σε διάστημα δύο ημερών γνώρισαν την ήττα με 2-1 από τη Γουέστ Χαμ και έτσι παρέμειναν στον… πάτο της βαθμολογίας. Αυτό ήταν το όγδοο ματς χωρίς νίκη με τον Πάρντιου στο πρωτάθλημα και το 20ο συνολικά και το σημερινό έχει αποκτήσει τον χαρακτήρα "τελικού", αφού είναι από αυτά που θα πρέπει να κερδίζει από εδώ και πέρα. Αμφίβολοι είναι ο μπακ Γκιμπς και ο στόπερ Εβανς, ενώ εκτός παραμένουν οι Τσαντλί και Μόρισον. Από τη μεριά της, η Μπράιτον επικράτησε με 2-1 επί της Κρίσταλ Πάλας εντός έδρας και προκρίθηκε στους "32" του κυπέλλου, ενώ στο πρωτάθλημα προέρχεται από το 2-2 εντός με τη Μπόρνμουθ. Δεν υπάρχουν προβλήματα για σήμερα.

Γουότφορντ - Σαουθάμπτον

Με το πολύ Εύκολο 3-0 επί της Μπρίστολ Σίτι η Γουότφορντ πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου, με τον αρχηγό Ντίνι να επιστρέφει και να πετυχαίνει και γκολ. Στο πρωτάθλημα, η ομάδα του Μάρκο Σίλβα ηττήθηκε χαλαρά με 3-1 από την Μάν. Σίτι εκτός έδρας και αυτή ήταν η δεύτερη σερί αποτυχία, με τους "χόρνετς" να βρίσκονται σε περίοδο ντεφορμαρίσματος. Εκτός παραμένουν ο μπακ Φεμένια, ο στόπερ Μπρίτος και ο χαφ Χιουζ. Η Σαουθάμπτον, από τη μεριά της, πήρε με δυσκολία την πρόκριση στους "32" του κυπέλλου, αποκλείοντας με 1-0 εκτός έδρας τη Φούλαμ. Αυτή ήταν μια ανάσα για το Μανουέλ Πελεγκρίνο, όμως αν δεν αλλάξει η άσχημη εικόνα στο πρωτάθλημα λογικά θα αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο. Στο τελευταίο τους ματς, οι "άγιοι" ηττήθηκαν εντός με 1-2 από την Κρίσταλ Πάλας, συμπληρώνοντας 9 σερί ματς χωρίς νίκη. Αμφίβολοι είναι ο στόπερ Χοέντ και ο μπακ Σοάρες, ενώ εκτός παραμένει ο φορ Όστιν. . .

Δες τη συνέχεια του άρθρου και τα όλα προγνωστικά της Πρέμιερ Λιγκ στο betmasters.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x