Betmasters

Πρέμιερ Λιγκ: Θα... ματώσει η Γιουνάιτεντ

Δύσκολη αποστολή στην έδρα της Μπέρνλι έχουν σήμερα οι «κόκκινοι διάβολοι».

Mε οκτώ συνολικά αναμετρήσεις διεξάγεται σήμερα η 24η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Δύσκολα θα περάσει η Μάν. Γιουνάιτεντ στην έδρα της Μπέρνλι, ενώ η πρωτοπόρος Μάν. Σίτι φιλοξενεί την Νιούκαστλ. Ξεχωρίζει το λονδρέζικο ντέρμπι Άρσεναλ - Κρίσταλ Πάλας, ενώ ενδιαφέροντα είναι και τα παιχνίδια Έβερτον - Γουέστ Μπρομ και Λέστερ - Γουότφορντ. Τέλος, η Στόουκ υποδέχεται τη Χάντερσφιλντ με νέο τεχνικό τον Λάμπερτ.

Ανάλυση

Μπράιτον - Τσέλσι

Από την ήττα με 2-0 στην έδρα της Γουέστ Μπρομ προέρχεται η Μπράιτον, ένα αποτέλεσμα που μπορεί να χαρακτηριστεί δίκαιο, αφού οι φιλοξενούμενοι δεν απείλησαν σχεδόν καθόλου. Απογοητευμένος ήταν ο κόουτς Χιούτον, ζητώντας επιθετικό για να λύσει το πρόβλημα μπροστά. Τον βρήκε από την Ολλανδία και συγκεκριμένα από την Αίντχόφεν, αγοράζοντας τον Γιούργκεν Λοκαντία. Στα αγωνιστικά, δεν έχει να αντιμετωπίσει κανένα νέο πρόβλημα. Από την άλλη μεριά, αρκετή ταλαιπωρημένη έρχεται η Τσέλσι στο σημερινό ματς, καθώς την Τετάρτη χρειάστηκε τα πέναλτι για να κάμψει την αντίσταση της Νόριτς στον επαναληπτικό του κυπέλλου. 1-1 έληξε η κανονική διάρκεια. Στο πρωτάθλημα, έμεινε στο 0-0 εντός έδρας απέναντι στην Λέστερ, ίσως στη χειρότερη φετινή της εμφάνιση. Τιμωρημένοι είναι οι Μοράτα και Πέδρο, ενώ αμφίβολοι είναι οι Φάμπρεγας και Κέιχιλ. Αν δεν έπεφτε τόσο πολύ ο άσος θα τον έβαζα σίγουρα στο παιχνίδι μου.

Άρσεναλ - Κρίσταλ Πάλας

Χάλια περίοδο περνάει η Άρσεναλ, η οποία γνώρισε νέα ήττα από την Μπόρνμουθ με 2-1 εκτός έδρας και έμεινε στο -5 από την 5η θέση και στο -8 από την τετράδα. Στα μεταγραφικά, λογικά θα φύγει ο Αλέξις Σάντσες, ο Οζίλ ζητάει μεταγραφή, ενώ παρελθόν αποτελούν ήδη οι Γουόλκοτ και Κοκλέν. Στα θετικά για τον Βενγκέρ αποτελούν οι επιστροφές μετά από καιρό των Κοσιελνί και Μονρεάλ και η δική του επιστροφή στον πάγκο ύστερα από την τιμωρία των τριών αγωνιστικών. Από την άλλη μεριά, η Κρίσταλ Πάλας προέρχεται από το 1-0 επί της Μπέρνλι, ένα αποτέλεσμα το οποίο κρίνεται απολύτως δίκαιο από την εικόνα των ομάδων. Έτσι, οι Λονδρέζοι ανεβαίνουν όλο και περισσότερο, ενώ βρίσκονται και στην αναζήτηση επιθετικού με τον Σακό να αποτελεί το νούμερο ένα στόχο τους. Στα αγωνιστικά, επιστρέφει ο μπακ Γουόρντ, ενώ εκτός παραμένουν ο μπακ Σλουπ, ο εξτρέμ Τάουνσεντ, ο στόπερ Νταν και ο επιθετικός χαφ Πάντσεον. . .

Δες τη συνέχεια του άρθρου και όλα τα προγνωστικά της Πρέμιερ Λιγκ στο betmasters.gr.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x