Betmasters

Πρίγιοβιτς ή Αραούχο;

Tα δύο μεγάλα κανόνια των "δικεφάλων" είναι οι Πρίγιοβιτς και Αραούχο. Θα σκοράρουν στον τελικό; Και η παράταση είναι μέσα στο παιχνίδι;

Αν ρωτήσεις τους οπαδούς της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, από ποιους περιμένουν να σκοράρουν στον μεγάλο τελικό του ΟΑΚΑ, η μεγάλη πλειοψηφία θα εκστομίσει δύο λέξεις: Αραούχο, Πρίγιοβιτς.

Ο πρώτος δίνει το τελευταίο του παιχνίδι με την ΑΕΚ (λογικά δεν θα συνεχίσει στην ομάδα) και είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Θέλει να κλείσει μια απόλυτα επιτυχημένη σεζόν, με μία ακόμη κούπα και να συνδέσει και το όνομά του με τη νίκη επί του ΠΑΟΚ. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, ο Αραούχο κάνει τη διαφορά στα ματς με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ. Στο ματς της περσινής σεζόν έβαλε δύο γκολ, ενώ στο φετινό, δέχτηκε κόκκινη κάρτα στο ξεκίνημα.

Ο δεύτερος, είναι ο πρώτος σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος και αυτό λέει πολλά. Είναι το σέντερο φορ, που όπως λέμε, ξέρει να "κάνει τη δουλειά". Η επαφή του με τα δίχτυα είναι πάρα πολύ συχνή, ενώ ιδιαίτερα στο ψηλό παιχνίδι, δεν έχει αντίπαλο. Είναι σίγουρο πως στην καλή του μέρα, μπορεί να κερδίσει μόνος του την ΑΕΚ.

Πόσο δίνει να σκοράρουν οι Πρίγιοβιτς και Αραούχο;

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x