Betmasters

Προκαλούν οι αποδόσεις πρόκρισης Ατρόμητου και Αστέρα

Μπορεί Ατρόμητος και Αστέρας Τρίπολης να ηττήθηκαν σε Λευκορωσία και Σκωτία αντίστοιχα στα πρώτα ματς, αλλά άφησαν υποσχέσεις… πρόκρισης.

Ο Ατρόμητος άργησε να μπει στο ματς κόντρα στη Ντιναμό Μπρεστ και βρέθηκε να χάνει με 4-0. Ξαφνικά γύρισε τον διακόπτη και στο τελευταίο 20λεπτο έπαιξε τους Λευκορώσους στο μισό γήπεδο.

Χάρη σε ένα αυτογκόλ και τα τέρματα του Μανούσου και του Κουλούρη έφτασε στο ανατρέψιμο 4-3 και απόψε έχει τη δυναμική στο σπίτι του να φέρει την κατάσταση στα δικά του μέτρα. Εξάλλου έχει μια βδομάδα παραπάνω προετοιμασίας σε σχέση με τον πρώτο αγώνα, άρα θα είναι και πιο δουλεμένος.

Ο Αστέρας από την άλλη μπήκε με τρομερή διάθεση στην Σκωτία και προηγήθηκε της Χιμπέρνιαν με 2-0 στο 35’ με δύο γκολ του Κυριακόπουλου. Στην επανάληψη πλήρωσε το ότι του λείπουν παιχνίδια, αντιμετώπισε προβλήματα φυσικής κατάσταση και τελικά ηττήθηκε με 3-2. Στο 64’ και το 77’ ήρθε η ισοφάριση για τη Χιμπέρνιαν και ενώ όλα έδειχναν πως οι Αρκάδες θα φύγουν τουλάχιστον με το 2-2 τελικά στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων υπέκυψαν.

Βέβαια ίσως τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι διαφορετικά αν δεν αναγκαζόταν η Ελληνική ομάδα να παίξει στο τελευταίο δεκάλεπτο με παίκτη λιγότερο χάρη στην αποβολή του Πασαλίδη. Μένει να δούμε αν τα εκτός έδρας γκολ που πέτυχε θα είναι αρκετά για να ανατρέψει την κατάσταση απόψε.

Διάβασε τη συνέχεια του κειμένου και μάθε τις αποδόσεις πρόκρισης των δύο Ελληνικών ομάδων στο Γιουρόπα Λιγκ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x