Betmasters

Προσπέραση Ολυμπιακού σε Παναθηναϊκό στην Ευρωλίγκα: Το παίρνει ο Μπλατ;

Με την συμπλήρωση δύο αγωνιστικών στη φετινή Ευρωλίγκα ο Ολυμπιακός κατάφερε να φέρει τούμπα την κατάσταση όσον αφορά την κατάκτηση του τροπαίου συγκριτικά με τον Παναθηναϊκό.

Το 2/2 του Ολυμπιακού στο ξεκίνημα της Ευρωλίγκας μετά τα διπλά επί της Κίμκι και την Μπασκόνια, καθώς και η ήττα του Παναθηναϊκού στο Μόναχο από την Μπάγερν με 80-79 έφεραν τα πάνω-κάτω στις αποδόσεις κατάκτησης της Ευρωλίγκας όσον αφορά τους «αιώνιους».

Στο ξεκίνημα της φετινής διοργάνωσης οι αποδόσεις έφεραν τους «πράσινους» ως τέταρτο φαβορί για την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου πίσω από τις συνήθεις ύποπτες ΤΣΣΚΑ, Φενέρ και Ρεάλ.

Μετά το πέρας των δύο πρώτων αγωνιστικών όμως ο Ολυμπιακός απέδειξε με τα κολλητά διπλά που έβγαλε πως παραμένει σε τοπ επίπεδο και με οδηγό τον Μπλατ μπορεί να φτάσει ψηλά.

Έτσι προσπέρασε στις αποδόσεις τον «αιώνιο» αντίπαλο και στρογγυλοκάθεται πλέον στην πρώτη τετράδα των φαβορί της φετινή διοργάνωσης.

Οι νέες προσθήκες δείχνουν να προσαρμόζονται ολοένα και περισσότερο, οι παλιές καραβάνες με μπροστάρηδες τους Σπανούλη και Πρίντεζη τραβάνε το κουπί κινούμενοι σε υψηλά επίπεδα και ο Μπλατ σε ρόλο μαέστρου παίρνει από τους παίκτες του το 100% οδηγώντας τους εκ του ασφαλούς.

Δες τις αποδόσεις κατάκτησης της φετινής Ευρωλίγκας από τους «αιωνίους» και πως κατάφερε να προσπεράσει ο Ολυμπιακός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x