Betmasters

Πρωταθλητής Πρέμιερ Λιγκ: Η προκλητική απόδοση της Λίβερπουλ

Μάχη σώμα με σώμα γίνεται ως τώρα στην Πρέμιερ Λιγκ όσον αφορά τον τίτλο του πρωταθλητή, με τη Σίτι και τη Λίβερπουλ να έχουν βγάλει τα… μαχαίρια.

Η Λίβερπουλ είναι δεδομένο πως μετά τη μεσοβδόμαδη πρόκριση επί της Νάπολι στο Τσάμπιονς Λιγκ θα αποκτήσει ακόμα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και οι παίκτες θα βγάλουν… φτερά στα πόδια τους. Είναι από τα ματς που μπορούν να δώσουν στους παίκτες το κάτι παραπάνω που θα τους οδηγήσει σε μεγάλες υπερβάσεις.

Μια από αυτές είναι και η κατάκτηση της Πρέμιερ Λιγκ. Όχι γιατί η Λίβερπουλ δεν είναι μεγάλη ομάδα. Προς Θεού. Είναι από τις μεγαλύτερες και ιστορικότερες στην Αγγλία. Τα τελευταία χρόνια, όμως, έχει μείνει στην αφάνεια. Φέτος είναι η μεγάλη της ευκαιρία και το σημερινό ματς με τη Γιουνάιτεντ μπορεί να αποδείξει του λόγου το αληθές.

Με νίκη κόντρα στην ομάδα του Μουρίνιο προσπερνάει εκ νέου τη Σίτι στην κορυφή της βαθμολογίας και μπαίνει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία σε έναν αγωνιστικό Γολγοθά τεσσάρων αγώνων με Γολυβς, Νιούκαστλ, Αρσεναλ και Σίτι σε διάστημα 14 ημερών.

Αναμφίβολα αυτή η τετράδα αγώνων μαζί με τον σημερινό κόντρα στη Γιουνάιτεντ μπορεί να αποδείξει αν η φετινή ομάδα του Κλοπ είναι πλασμένη για το μεγάλο όνειρο της κατάκτησης του πρωταθλήματος. Πάντως στις αποδόσεις που κυκλοφορεί το σίγουρο είναι ότι αξίζει να την κυνηγήσουμε.

Δες την τρομερή απόδοση της Λίβερπουλ για κατάκτηση της φετινής Πρέμιερ Λιγκ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x