Betmasters

Πρώτη η Λίβερπουλ, μεγάλο φαβορί η Σίτι!

Τι κι αν η Μάντσεστερ Σίτι έχασε το αήττητό της και παρέδωσε την πρώτη της θέση στη Λίβερπουλ; Οι αποδόσεις για τον πρωταθλητή στην Αγγλία δείχνουν και πάλι Γκουαρντιόλα.

Το γκρέμισμα του πρώτου εκ των δύο αήττητων σερί που υπήρχαν μέχρι και χθες στην Αγγλία είναι γεγονός!

Η Τσέλσι, θυμίζοντας περισσότερο ομάδα του Κόντε παρά το φετινό σύνολο του Σάρι, μπλόκαρε τη Μάντσεστερ Σίτι και επικράτησε 2-0, δίνοντας την ευκαιρία στη Λίβερπουλ να βρεθεί εκ νέου στην 1η θέση, κάτι που έχει συμβεί και στην αρχή της σεζόν, μετά την γκέλα των πρωταθλητών στην έδρα της Γουλβς.

Ωστόσο, το γεγονός ότι η Λίβερπουλ παραμένει πιο σοβαρή και πιο σταθερή από ποτέ και κυρίως αήττητη, δεν επηρεάζει τις αποδόσεις για τον πρωταθλητή στην Αγγλία. Καθώς η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα παρουσιάζεται ως το πολύ μεγάλο φαβορί και για τη φετινή κατάκτηση του τίτλου.

Μάλιστα, η φετινή κούρσα σύμφωνα με τις αποδόσεις είναι αυστηρά για δύο, καθώς ο τρίτος επιλαχών, που είναι η Τότεναμ έρχεται πολύ πιο πίσω, ενώ αδύνατη παρουσιάζεται η πιθανότητα να σηκώσει την κούπα η Τσέλσι.

Προφανώς, Άρσεναλ και Γιουνάιτεντ δεν συμπεριλαμβάνονται στην κούρσα της διεκδίκησης, με τις αποδόσεις που τους δίνονται να είναι μαμούθ!

Δείτε εδώ όλες τις αποδόσεις για τον φετινό πρωταθλητή στην Πρέμιερ Λιγκ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x