Betmasters

«Ψήφος» στη Σενεγάλη

Ο Λάμπρος Γκαραγκάνης προτείνει στο sport-fm.gr τη νίκη της Σενεγάλης απέναντι στη Νότιο Αφρική, για τη δεύτερη αγωνιστική του τρίτου ομίλου του Κόπα Άφρικα.

Στο Μονγκομό της Ισημερινής Γουινέας συνεχίζεται ο τρίτος όμιλος της διοργάνωσης, με τη Σενεγάλη να είναι σε θέση να εξαργυρώσει τη μεγάλη νίκη επί της Γκάνας την πρώτη αγωνιστική. Η ομάδα του Αλέν Ζιρές βρέθηκε πίσω στο σκορ, ισοφάρισε, και στο 93΄ με την αλλαγή Μούσα Σο πήρε το «τρίποντο» με 2-1 κόντρα, ίσως, στην ισχυρότερη αντίπαλο στο γκρουπ. Στο ματς αυτό δεν χρησιμοποιήθηκε καν ο Σάντιο Μανέ της Σαουθάμπτον, που αντιμετώπισε τραυματισμό, ούτε κι ένας εκ των καλύτερων σκόρερ της Πρέμιερ Λιγκ. Ο λόγος για τον Παπίς Σισέ της Νιούκαστλ. Το ρόστερ των Σενεγαλέζων είναι εξαιρετικό και δικαιολογημένα θεωρείται η εν λόγω ομάδα φαβορί για τελικό.

Η νεανική Νότιος Αφρική, με τους παίκτες που δεν έχουν τις (ευρωπαϊκές) παραστάσεις των αντιπάλων τους, πήγε να προκαλέσει μεγάλη ζημιά στην Αλγερία την πρώτη αγωνιστική μα δεν τα κατάφερε ούσα πνιγμένη στο άγχος. Τα έκανε όλα σωστά μέχρι κάποια στιγμή: «Έφαγε» ένα ημίχρονο στο 0-0 – απέναντι σε καλύτερη ομάδα – προηγήθηκε στο 51΄, έχασε πέναλτι με τον Τοκέλο Ράντι στο 55΄, γνώρισε την ισοφάριση με αυτογκόλ στο 67΄και μέσα σε πέντε λεπτά (72΄) έμεινε και πίσω στο σκορ, με αποτέλεσμα το τελικό 3-1 με το τέρμα του Σλιμανί στο τελευταίο δεκάλεπτο. Ακόμη και η ισοπαλία, ομολογουμένως, κάνει στη Σενεγάλη. Στην περίπτωση αυτή θα φθάσει τους τέσσερις πόντους, έχοντας γνώση για την αλληλοεξουδετέρωση που θα έχει προϋπάρξει στο Γκάνα-Αλγερία.

Η νίκη, όμως, μπορεί να της δώσει και την πρωτιά και καλό θα είναι ν΄ απλουστεύσει νωρίς τα πράγματα, εφόσον ο αντίπαλος προσφέρεται. Από εκεί και πέρα, ο «άσος» της Μπαρτσελόνα απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα, για την Ευρωλίγκα, είναι καλή περίπτωση και η διαφορά δεν είναι απαγορευτική, ώστε να καλυφθεί από τους Καταλανούς. Η σέρβικη ομάδα έκανε τη δουλειά της, εφόσον μπήκε στο Top-16 στο οποίο δείχνει πώς δεν μπορεί να το ακολουθήσει. Ουσιαστικά, αυτό έκανε «μπαμ» στην εντός έδρας ήττα από τη μέτρια Γαλατασαράι μια και μ΄ αυτή «βυθίστηκε» στο 0-3. Η Μπαρτσελόνα έχει κερδίσει μονάχα τον Παναθηναϊκό ως τώρα και διαθέτει εμπρός της μία μεγάλη ευκαιρία για το 2-2 στο πέμπτο γκρουπ. Διαθέτουν πληρέστερο ρόστερ οι Καταλανοί, ρεαλιστικά οι φιλοξενούμενοι πολύ δύσκολα θα διεκδικήσουν κάτι στο τουρνουά, καλός ο «άσος».

Η ΠΡΟΤΑΣΗ
153. ΝΟΤΙΟΣ ΑΦΡΙΚΗ – ΣΕΝΕΓΑΛΗ: 2 (1,90)
741. ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (+10,5): 1 (1,75)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x