Betmasters

Ριπίτ η Σίτι ή μήπως όχι…

Σε λιγότερο από 20 μέρες και συγκεκριμένα στις 10 Αυγούστου κάνει σέντρα ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα στον πλανήτη, η Πρέμιερ Λιγκ.

Κοντοζυγώνει η επίσημη πρεμιέρα της Πρέμιερ Λιγκ και οι αποδόσεις για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου βγήκαν και υπόσχονται… χρήμα.

Πρώτο φαβορί είναι η πρωταθλήτρια Σίτι, πράγμα λογικό, αφού κατέκτησε τον τίτλο εύκολα, παρέμεινε σχεδόν ίδια και κράτησε στον πάγκο τον Γκουαρντιόλα.

Η μεγάλη έκπληξη, όμως, έρχεται κάτω από αυτή. Αν νομίζετε ότι το δεύτερο φαβορί για την κούπα είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κάνετε λάθος. Η δήλωση του Μουρίνιο πως δεν γνωρίζει αν και πότε θα γίνουν άλλες μεταγραφικές κινήσεις από τη Γιουνάιτεντ έπαιξε λογικά τον ρόλο της στις αποδόσεις πρωταθλητή.

Παράλληλα μην ξεχνάμε πως η Λίβερπουλ δείχνει αναγεννημένη με τον Κλοπ στον πάγκο και έρχεται με φόρα από τη συμμετοχή στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, η Τότεναμ παίζει πολύ όμορφο ποδόσφαιρο και έχει στο ρόστερ της τον πρώτο σκόρερ του Μουντιάλ Χάρι Κέιν, η Τσέλσι δεν μπορεί ποτέ να υποτιμηθεί και η Αρσεναλ ψάχνει το νέο ξεκίνημα στη μετά-Βενγκέρ εποχή.

Θα κατακτήσει πάλι τον τίτλο η Μάντσεστερ Σίτι ή θα αλλάξει χέρια η κούπα της Πρέμιερ Λιγκ;

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x