Betmasters

Σαχτάρ – Ρόμα: Στο… ξέφωτο και όπου τις βγάλει

Χωρίς σκοπιμότητες αναμένεται να αγωνιστούν απόψε Σαχτάρ και Ρόμα παρά την κρισιμότητα της αναμέτρησης. Σε πολύ καλό μομέντουμ οι μεσοεπιθετικές τους γραμμές.

Πρώτη μάχη για τη φάση των «16» ανάμεσα σε Σαχτάρ και Ρόμα, που θα διεξαχθεί στο Χάρκοβο και όχι στο Ντόνετσκ, όπως όλα τα φετινά ευρωπαϊκά ματς της Σαχτάρ.

Η Σαχτάρ μετά τη χειμερινή διακοπή επέστρεψε με καταιγιστικό τρόπο κάνοντας πλάκα στην Τσερνομόρετς με 5-0. Από δύο γκολ Φερέιρα και Μάρλος, ενώ στο 90’ το κεράσκι ο Κοβαλένκο. Ταχύτατη ομάδα με έντονο το λάτιν στοιχείο και πολλούς βραζιλιάνους στο ρόστερ της. Οδηγεί δικαίως την κούρσα του πρωταθλήματος Ουκρανίας, αλλά η μάχη με τη Ντιναμό Κιέβου καλά κρατεί. Στη φάση των ομίλων έκανε την υπέρβαση παίρνοντας την πρόκριση μαζί με τη Μάντσεστερ Σίτι εις βάρος της Νάπολι και της Φέγενορντ.

Τέσσερα σερί over στη φετινή διοργάνωση. Τα 8 από τα 9 πιο πρόσφατα παιχνίδια της στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση είχαν σύνολο τερμάτων «2-3». Λείπει μόνο ο ακραίος Σρνα, που είναι ο αρχηγός της ομάδας και από τους πιο έμπειρους παίκτες στον σύλλογο. Θα παίξει με 4-2-3-1 έχοντας στην κορυφή της επίθεσης τον Φερέιρα και από πίσω του την τριπλέτα Μπερνάρντ, Μάρλος και Τάισον.

Δες όλη την ανάλυση του Σαχτάρ - Ρόμα καθώς και τα προγνωστικά του Wise στο betmasters.gr.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x