Betmasters

Σεβίλλη – Μάντσεστερ Γιουν.: Με συνταγή… Μουρίνιο

Προσέχει για να έχει ο Πορτογάλος τεχνικός στα νοκ άουτ και συνήθως εκτός έδρας παρατάσσει τις ομάδες του με πρωταρχικό στόχο το μηδέν στα μετόπισθεν.

Πρώτος αγώνας για τη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα στη Σεβίλλη και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο κατάμεστο Σάντσεθ Πιθχουάν.

Σε πολύ καλή περίοδο έρχεται για τη Σεβίλλη ο πρώτος αγώνας κόντρα στη Γιουνάιτεντ. Απέκλεισε τη Λεγκανές στο Κύπελλο επικρατώντας στη ρεβάνς με 2-0, ενώ ακολούθησαν δύο κολλητές νίκες στην Πριμέρα κόντρα στη Χιρόνα με 1-0 και τη Λας Πάλμας με 2-1. Τα 5 από τα 7 πιο πρόσφατα παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις ήταν goal/goal. Στη φάση των ομίλων προκρίθηκε μαζί με τη Λίβερπουλ αφήνοντας εκτός Σπαρτάκ Μόσχας και Μάριμπορ.

Τα 5 από τα 6 παιχνίδια της στον προηγούμενο γύρο ήταν over, ενώ τα τέσσερα πιο πρόσφατα εμφάνισαν goal/goal. Ο Μοντέλα δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα απουσιών παρατάσσοντας την ομάδα του με ένα καθαρό 4-2-3-1. Αιχμή του δόρατος στην επίθεση ο Μουριέλ. Από πίσω του θα κινούνται Σαράμπια, Βάσκες και Κορέα.

Διαβάστε όλο το άρθρο και τα προγνωστικά στο betmasters.gr.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x