Betmasters

Σκίζει η Ιωάννα Μπέλλα στα Μις Υφήλιος: Όλες οι αποδόσεις!

Η πανέμορφη Ιωάννα Μπέλλα, η οποία πρόσφατα βγήκε Star Ελλάς, θα συμμετέχει στο διαγωνισμός Μις Υφήλιος, που αναδεικνύει την ωραιότερη γυναίκα του κόσμου.

Οι Κορίνα Τσοπέη, Ειρήνη Σκλήβα και Μαρίνα Τσιντικίδου έχουν κερδίσει διεθνείς τίτλους ομορφιάς παλιότερα και σε λίγες μέρες θα μπει στη "μάχη" και η Ιωάννα Μπέλλα.

Η ελληνίδα καλλονή, η οποία κέρδισε τον τίτλο της Star Ελλάς πρόσφατα, έγινε ευρέως γνωστή από το γεγονός πως οι κριτές του Next Top Model, την έκοψαν στα προκριματικά του σόου, με τη δικαιολογία οτι δεν κάνει για μοντέλο, επειδή έχει κάνει αισθητικές παρεμβάσεις στο σώμα της.

Αυτή βέβαια δεν τα παράτησε και λίγες μέρες μετά, πήγε στα καλλιστεία και κέρδισε. Έτσι, θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο Miss Universe, το οποίο θα λάβει χώρα στην Μπανγκόκ, στις 17/12.

Στον κορυφαίο διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς θα λάβουν μέρος 93 χώρες, τις οποίες θα εκπροσωπήσουν οι 93 ομορφότερες κοπέλες τους. Η Ιωάννα Μπέλλα αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη δέκατη θέση των φαβορί με πολύ καλή απόδοση για να κερδίσει.

Δες τις αποδόσεις για τα καλλιστεία Miss Υφήλιος. Θα τα καταφέρει η Ιωάννα Μπέλλα;

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x