Betmasters

Σούπερ Λίγκα: Οι αποδόσεις της 7ης αγωνιστικής

Το ντέρμπι Άρης - ΠΑΟΚ ξεχωρίζει από την 7η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, ενώ ΑΕΚ και Ολυμπιακός δοκιμάζονται εκτός έδρας.

Μας έλειψε το μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. Όμως, το είδαμε πριν λίγες μέρες για το κύπελλο στην Τούμπα και την Κυριακή, το Άρης - ΠΑΟΚ θα λάβει χώρα στο Βικελίδης (19:00).

Ο ΠΑΟΚ θέλει μόνο τη νίκη για να κάνει το επτά στα επτά στο πρωτάθλημα, ενώ όλος ο Άρης, οπαδοί, ομάδα και διοίκηση, ζει γι' αυτό το ματς. Ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί, αλλά όπως δείχνουν και οι αποδόσεις, είναι από τα πιο δύσκολα ματς που έχει δώσει φέτος.

Η ΑΕΚ παίζει εκτός έδρας με τον Απόλλωνα. Πριν από δυο αγωνιστικές, θα λέγαμε πως είναι ευκολάκι για την "ένωση", όμως ο Μαντζουράκης είναι πλέον στον πάγκο των γηπεδούχων και μέσα στην Τούμπα φάνηκε πως η "ελαφρά ταξιαρχία" θα είναι σκληρό καρύδι.

Ο Ολυμπιακός παίζει σε μια πολύ δύσκολη έδρα, αυτή του ΟΦΗ στο Ηράκλειο. Και το τάιμινγκ είναι κατά της ομάδας του Πειραιά. Πρώτον γιατί είχε 16 διεθνείς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι επέστρεψαν κουρασμένοι και δεύτερον, γιατί στον ΟΦΗ υπάρχει υπέροχο κλίμα, λόγω της παρουσίας της νέας διοίκησης. Επίσης, οι "ερυθρόλευκοι" σκέφτονται πως από το Ηράκλειο έχουν ήδη περάσει με διπλό οι ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

Τα πιτσιρίκια του Γιώργου Δώνη θέλουν να κάνουν ακόμη μια νίκη στο ΟΑΚΑ, κόντρα στον Πανιώνιο. Ο Παναθηναϊκός θα ήταν πρώτος αν δεν υπήρχε αυτό το -6 από πέρσι, γεγονός που σημαίνει πολλά για την ψυχολογία των παικτών του.

Τα υπόλοιπα ματς της αγωνιστικής είναι: ΠΑΣ Γιάννινα - Παναιτωλικός, Λάρισα - Λαμία, Λεβαδειακός - Ξάνθη και Ατρόμητος - Αστέρας Τρίπολης.

Δες το πρόγραμμα και τις αποδόσεις για την 7η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x