Betmasters

Σούπερ Λίγκα: Πληρώνουν τα πολλά γκολ

Εντονες συγκινήσεις υπόσχεται η 14η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ στα δικά μας λημέρια και τα ερωτήματα πόσα γκολ θα σημειωθούν συνολικά και ποια ομάδα θα πετύχει τα περισσότερα ψάχνουν απαντήσεις.

Μια ειδική κατηγορία στη 14η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ μας προσφέρει πολύ ενδιαφέρουσες αποδόσεις στις επιλογές «πόσα γκολ θα σημειωθούν συνολικά» και «ποια ομάδα θα πετύχει τα περισσότερα».

Αρχικά για να βρούμε την απάντηση πρέπει να δούμε τα ζευγάρια. Θεωρητικά οι ομάδες που έχουν το ευκολότερο έργο και κατά συνέπεια μπορούν να πετύχουν τα περισσότερα γκολ είναι ο Ολυμπιακός που υποδέχεται τη Λαμία και ο ΠΑΟΚ κόντρα στο Λεβαδειακό εκτός έδρας. Επίσης ο Αστέρας υποδέχεται τον ΟΦΗ και ψάχνει ένα ξέσπασμα, ενώ οριακό ματς διεξάγεται στο ΟΑΚΑ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ατρόμητο.

Η ΑΕΚ δίνει και πάλι… εξετάσεις στην έδρα της μαχητικής Λάρισας, ενώ το παζλ συμπληρώνουν οι αγώνες Γιάννενα – Πανιώνιος, Αρης – Παναιτωλικός και Απόλλων Σμύρνης – Ξάνθη.

Επίσης όσον αφορά το σύνολο των τερμάτων που θα έχει η αγωνιστική το όριο ξεκινάει από τα 16 και καταλήγει στα 20. Να αναφέρω πως την περασμένη αγωνιστική σημειώθηκαν 23 γκολ. Επίσης να προσθέσω πως την καλύτερη επίθεση στην κατηγορία την μοιράζονται τέσσερις ομάδες έχοντας από 22 γκολ. Αυτές είναι ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός και ο Ατρόμητος.

Δες τις αποδόσεις για το ποια ομάδα θα πετύχει τα περισσότερα γκολ τη 14η αγωνιστική και πόσα θα σημειωθούν συνολικά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x