Betmasters

Στον αστερισμό των φαβορί

Μέρα Ευρωλίγκα σήμερα. Τρια φαβορί (από τις τρεις πρώτες θέσεις) και ένα ματς που θα κρίνει την πορεία της οχτάδας!

Παιχνίδι στο ΣΕΦ για τον Ολυμπιακό απέναντι στην "πονηρή" Βαλένθια, που περιμένει τον Μπόμπι Μπράουν να ενταχθεί στην ομάδα. Εύκολο θεωρητικά απόγευμα για ΤΣΣΚΑ και Φενέρμπαχτσε απέναντι σε Μπασκόνια και Μιλάνο, ενώ η Ουνικάχα υποδέχεται τη Μακάμπι σ' έναν αγώνα που μπορεί να "καθαρίσει" την οχτάδα!

Ανάλυση

Ολυμπιακός - Βαλένθια

Ήττα-σοκ για τον Ολυμπιακό στον τελικό κυπέλλου απέναντι στην ΑΕΚ. Κακός στα περισσότερα σημεία του παιχνιδιού, μόνο οι Σπανούλης και Μιλουτίνοφ το πάλεψαν. Στην Ευρώπη έρχεται από νίκη στη Μαδρίτη, σ' ένα φοβερό και τρομερό ματς. Πρίντεζης (21π) και Στρέλνιεκς (11π. 7ασ.) ήταν οι κορυφαίοι, για έναν Ολυμπιακό που κυριολεκτικά "πιάστηκε από τα μαλλία" όντας ο "πνιγμένος" της υπόθεσης τετράδας, κρατώντας τη θέση του.

Η Βαλένθια ήταν κι αυτή σε ρυθμούς κυπέλλου κι έρχεται ηττημένη από τα προημιτελικά του Κόπα Ντελ Ρέι. Στην Ευρωλίγκα, δεν έχει πολλές ελπίδες να προλάβει την οχτάδα, αλλά σίγουρα θα τις παλέψει όλες. Αυτό έδειξε και στο ματς απέναντι στην ΤΣΣΚΑ, την οποία και νίκησε εντός έδρας με 103-99. Οι συνήθεις ύποπτοι Γκριν (19π) και Ντούμπλιεβιτς (18π) οδήγησαν τις "νυχτερίδες" στη νίκη.

Διάβασε τη συνέχεια του άρθρου και τις προβλέψεις για τη σημερινή ημέρα Ευρωλίγκας!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x