Betmasters

Συστήματα: Τι είναι το yankee;

Με τέσσερα σημεία συνδυάζεις 11 στοιχήματα.

Για τους στοιχηματάκηδες που προτιμούν να παίζουν παρολί, αλλά σε σύστημα, μια εξαιρετική επιλογή είναι το yankee. Κι αυτό γιατί σου εξασφαλίζει μέγιστο κέρδος, αν πιάσεις όλα τις επιλογές σου.

Το σύστημα yankee είναι ένα στοίχημα πολλαπλών επιλογών, όπου ο παίκτης επιλέγει τέσσερις αγώνες που συνδυάζονται σε 11 στοιχήματα.

Έτσι με αυτόν τον τρόπο, μπορεί να υπάρξει σημαντικό κέρδος σε σχέση με ένα παρολί, αφού τα 11 αυτά στοιχήματα μας αποφέρουν έξι δυάδες, τέσσερις τριάδες και μία τετράδα. Όπως γίνεται κατανοητό, το ελάχιστο κέρδος μπορεί να έρθει αν πετύχουμε σωστά τους δύο από τους τέσσερις αγώνες.

Για παράδειγμα, αν στη θέση των αγώνων βάλουμε γράμματα, τότε θα έχουμε τους Α, Β, Γ, Δ. Τα στοιχήματα του yankee μας, έτσι, θα διαμορφωθούν ως εξής: οι δυάδες ΑΒ, ΑΓ, ΑΔ, ΒΓ, ΒΔ, ΓΔ, οι τριάδες ΑΒΓ, ΑΒΔ, ΑΓΔ, ΒΓΔ και η τετράδα ΑΒΓΔ. Αν τουλάχιστον οι δύο από τους τέσσερις αγώνες που επιλέχθηκαν κερδίσουν, τότε το στοίχημά θα αποφέρει κέρδος στον παίκτη, έστω κι από μόνο μία δυάδα.

Bέβαια, επειδή οι στήλες που έχει να πληρώσει ο παίκτης είναι 11 θα πρέπει να έχει επιλέξει και τις κατάλληλες αποδόσεις, ώστε να έχει τις ελάχιστες απώλειες σε περίπτωση που θα πληρωθεί μόνο το ελάχιστο κέρδος.

Διάβασε τα πάντα για το σύστημα yankee, καθώς και μπόλικη στοιχηματική θεωρία στο betmasters.gr.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x