Betmasters

Σώζει ό,τι σώζεται η Λίβερπουλ…

Ο Λάμπρος Γκαραγκάνης προτείνει στο sport-fm.gr τη νίκη της ομάδας του Μπρένταν Ρότζερς, η οποία έχει να γευτεί την επιτυχία περίπου ένα μήνα!

Από το 2-1 επί της Σουόνσι για το Λιγκ Καπ Αγγλίας στις 28 Οκτώβρη η Λίβερπουλ πηγαίνει από γκέλα σε γκέλα κι από κακή εμφάνιση σε χειρότερη. Έχασε από τη Ρεάλ στη Μαδρίτη, με 1-0, για το Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ στο ίδιο διάστημα στην Πρέμιερ ηττήθηκε με 1-0 από τη Νιούκαστλ στο «Σεντ Τζέιμς», με 2-1 από την Τσέλσι στο «Άνφιλντ» και με 3-1 από την Κρίσταλ Πάλας στο «Σέλχαστ Παρκ» την Κυριακή (23/11).

Η συγκομιδή της στο αγγλικό πρωτάθλημα μετά από δώδεκα αγωνιστικές είναι η δεύτερη χειρότερη από καταβολής Πρέμιερ, οι «ψίθυροι» για τον Μπρένταν Ρότζερς γίνονται πιο ηχηροί και γενικώς αναζητείται το ένα αποτέλεσμα που θα μπορέσει να βελτιώσει λίγο την αγωνιστική κατάσταση και την ψυχολογία του κλαμπ του Μέρσισαϊντ. Με τη λογική πώς για την πέμπτη αγωνιστική του δεύτερου ομίλου η Βασιλεία υποδέχεται τη Ρεάλ, παρουσιάζεται μία ευκαιρία κάλυψης της διαφοράς των τριών πόντων από τους Ελβετούς.

Πέρα από αυτό, ακόμη κι αν δεν μπορέσει να καλύψει τη διαφορά από τη Βασιλεία, στο ματς στη Σόφια με τη Λουντογκόρετς (παίζει σε ουδέτερη έδρα, μια και εδρεύει στο Ράζγκραντ) κρίνεται και η συνέχεια στο Γιουρόπα Λιγκ μέσω της τρίτης θέσης του γκρουπ. Η απουσία του Μπαλοτέλι πλήγμα δεν είναι, μια και ο Ιταλός δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση, ενώ ο Στάριτζ δεν είναι ξανά διαθέσιμος. Ο προπονητής των Βούλγαρων, Γκιόργκι Ντερμεντζίεφ, σχολίασε πώς δεν υπάρχει καμία πίεση για αποτέλεσμα στην ομάδα του!

Δεν είναι ακριβώς έτσι, μια και η Λουντογκόρετς έχει ελπίδες θεωρητικά ακόμη και για τη δεύτερη θέση πρόκρισης. Αποκλείεται αν χάσει και μένει εκτός τριάδας, ενώ δεν μπορεί να ελπίζει στη δυάδα ούτε με ισοπαλία ή αν κερδίσει η Βασιλεία στο «Σεν Γιάκομπς» τη Ρεάλ Μαδρίτης. Πρόκειται για ένα παιχνίδι το οποίο επιβάλλεται να κερδίσει η αγγλική ομάδα, απέναντι σ΄ έναν αντίπαλο που θεωρητικά είναι αρκετά επίπεδα κάτω. Το «διπλό» θ΄ αποτελέσει την κύρια επιλογή και συμπληρωματικά το Over 2,5.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ
127. ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: 2 (1,80)
127. ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: OVER 2,5 (1,75)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x