Betmasters

Σχεδόν... αδιάφορη η Ρεάλ

Δεν έχει να κυνηγήσει κάτι ουσιαστικό πλέον στο πρωτάθλημα η «βασίλισσα».

Mε τις αναμετρήσεις Εσπανιόλ - Ρεάλ και Χιρόνα - Θέλτα ξεκινάει σήμερα η 26η (εμβόλιμη) αγωνιστική της Primera Division στην Ισπανία.

Η «βασίλισσα» είναι σχεδόν αδιάφορη για το πρωτάθλημα από εδώ και πέρα και πάει σήμερα στη Βαρκελώνη χωρίς τους Ρονάλντο και πολλές άλλες απουσίες, ενω η Θέλτα θέλει να εκμεταλλευτεί το μομέντουμ από τη νίκη της το Σάββατο και να συνεχίσει με ένα τρίποντο που θα τη φέρει πιο κοντά σε ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Ανάλυση

Εσπανιόλ - Ρεάλ

Από την ισοπαλία με 0-0 κόντρα στη Λα Κορούνια εκτός έδρας προέρχεται η Εσπανιόλ, η οποία μ' αυτά και μ' αυτά συμπλήρωσε, ήδη, επτά σερί ματς χωρίς νίκη, ενώ αυτό ήταν το τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι της που λήγει ισόπαλο. Οι Καταλανοί για ένα ακόμα ματς ήταν μέτριοι, ενώ γλίτωσαν και από πέναλτι που απέκρουσε ο γκολκίπερ Λόπεθ. Ο Κίκε Φλόρες θα έχει ξανά στη διάθεσή του τον μπακ Χάβι Λόπεθ, ενώ αμφίβολος για το σημερινό δύσκολο ματς θα είναι ο χαφ Μαρκ Ρόκα. Λέο Μπαπτιστάο και Ζεράρ Μορένο θα σηκώσουν το βάρος στην επίθεση των γηπεδούχων.

Από την άλλη μεριά, η Ρεάλ συνεχίζει να εντυπωσιάζει με το επιθετικό της κρεσέντο τον τελευταίο καιρό, με τελευταίο… θύμα της να είναι η Αλαβές, την οποία συνέτριψε με 4-0 εντός έδρας. Δύο γκολ πέτυχε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ενώ από ένα οι Μπέιλ και Μπενζεμά, με τους «BBC» να σκοράρουν όλοι μαζί σε ένα ματς μετά από δύο χρόνια. Για το σημερινό παιχνίδι, ο Ζιντάν προτίμησε να ξεκουράσει τον Κριστιάνο, ενώ εκτός λόγω τραυματισμών θα μείνουν οι Κρόος, Μαρσέλο, Μόντριτς και Βαγιέχο και ο Κασεμίρο που είναι άρρωστος. Επιστρέφουν οι Σέρχιο Ράμος και Μάρκο Ασένσιο, με τον τελευταίο να ξεκινάει βασικός στην επίθεση μαζί με τους Μπενζεμά και Λούκας Βάθκεθ. . .

Δες τη συνέχεια του άρθρου και όλα τα σημερινά προγνωστικά της Primera Division στο betmasters.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x