Betmasters

Τα νοκ-άουτ έχουν το... ψωμί

Ο Κώστας Μιαούλης προτείνει για τους νοκ-άουτ αγώνες του EURO της σημερινής ημέρας!

Πλέον η ώρα της αλήθειας και ευελπιστώ όπως όλος ο φίλαθλος κόσμος και του καλού ποδοσφαίρου. Τα τρία νοκ-άουτ παιχνίδια του Σαββάτου που ανοίγουν το πρόγραμμα για τη φάση των «16» . Κι ασφαλώς το παιχνίδι που κλέβει την παράσταση είναι εκείνο ανάμεσα στην Κροατία και την Πορτογαλία με τον Ισπανό Καρμπάγιο να διευθύνει την αναμέτρηση στο Λανς.

Οι Κροάτες πραγματοποίησαν μια επιβλητική παρουσία στην τριάδα των αγώνων του Δ’ ομίλου. Αν εξαιρέσει κανείς το τελευταίο εικοσάλεπτο του ματς με την Τσεχία, όταν το υπέρ τους 2-0 έγινε 2-2, είχαν την πιο συνεπή και σταθερή απόδοση σε όλη την πρώτη φάση. Από την άλλη η Πορτογαλία, αφού προκρίθηκε με τον δραματικό τρόπο των τριών ισοπαλιών, ασφαλώς μπορεί να βλέπει συνέχεια με περισσότερη αισιοδοξία. Η προϊστορία είναι με το μέρος των Πορτογάλων, αφού έχουν τρεις νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις.

Ποντάρισμα σε αυτό το ματς από ένστικτο σε Πορτογαλία με παράταση. Η απόδοση για την πρόκριση των Ιβήρων στα 120’ δίνει 8.00. Καλό ποντάρισμα σε αυτόν τον αγώνα και για over 4.5 κίτρινες, αφού ο Καρμπάγιο έχει έφεση, ενώ και η αποβολή παίζει σε αυτό το ματς με τον συγκεκριμένο διαιτητή.

Οι Ουαλοί θεωρώ πως έχουν τον πρώτο λόγο απέναντι στην Βόρεια Ιρλανδία με το 1/Ο να μοιάζει στα μάτια μου ως το πιθανότερο συνδυαστικό σημείο που πληρώνει με 3.60. Πλούσια η προϊστορία ανάμεσα στις δύο ομάδες με 54 νίκες για τους Ουαλούς, 31 νίκες για τους Βορειοϊρλανδούς και 27 ισοπαλίες σε 112 παιχνίδια. Ο Άτκινσον θα είναι διαιτητής, δίνοντας ένα ακόμα πιο παράξενο τόνο σε αυτή την αναμέτρηση.

Από την αναμέτρηση της Ελβετίας με την Πολωνία θα πάρω το over 11.5 κόρνερ με απόδοση 2.55.

Eλβετία - Πολωνία: over 11.5 κόρνερ
Ουαλία-Β. Ιρλανδία: 1/ΟVER 3.60
Κροατία - Πορτογαλία: Πορτογαλία στην παράταση/over 4.5 κίτρινες

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x