Betmasters

Υποστηρίζει το +12,5 η Βραζιλία

Ο Λάμπρος Γκαραγκάνης προτείνει στο sport-fm.gr τον «άσο» των Βραζιλιάνων απέναντι στους διοργανωτές Ισπανούς, για την τρίτη ημέρα των ομίλων του Μουντομπάσκετ.

Μετά τη νίκη των Γάλλων επί των Σέρβων με 74-73, με τη βολή του Λοβέρν 1,1 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του αγώνα, η αναμέτρηση της Γρανάδα ανάμεσα σε Βραζιλία και Ισπανία θα κρίνει την πρωτιά του πρώτου ομίλου του Μουντομπάσκετ, το οποίο εξελίσσεται στην Ιβηρική Χερσόνησο. Οι δύο «μονομάχοι» είναι οι μόνοι στο γκρουπ με 2-0 νίκες στην έναρξη του τουρνουά.

Αμυντικά κυμαίνονται σε ίδια επίπεδα (114 πόντους παθητικό έχει η Ισπανία, 113 η λατινοαμερικάνικη ομάδα), ωστόσο οι Ίβηρες επιθετικά «γαζώνουν». Ιράν και Αίγυπτος, βέβαια, αποτέλεσαν χαμηλά εμπόδια για τους παίκτες του Χουάν Αντόνιο Ορένγκα. Η Βραζιλία, από την πλευρά της, «γονάτισε» το Ιράν, όμως ήδη έχει παίξει ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι και μάλιστα επιτυχώς μετά το 65-63 της πρεμιέρας με την Πρωταθλήτρια Ευρώπης Γαλλία.

Σχεδόν σε όλες τις στατιστικές κατηγορίες οι παίκτες του Αργεντινού Ρούμπεν Μανιάνο υστερούν, αλλά αυτό αιτιολογεί, απλώς, το +12,5 που δίνεται αβαντάζ στη Βραζιλία. Μπαρμπόσα, Χουέρτας, Σπλίτερ, Βαρεχάο είναι σούπερ σταρ αθλητές, σε μία υπολογίσιμη Εθνική στο Παγκόσμιο. Ok η έδρα είναι με τους Ισπανούς, σίγουρα και η διαιτησία όποτε το χρειαστούν, μα για να παίξουμε αυτό το «διπλό» θα πρέπει να πιστεύουμε ότι οι Ευρωπαίοι θα φθάσουν σε νίκη με διαφορά κοντά στους είκοσι πόντους! Δύσκολο.

Το σημείο αυτό το ντουμπλάρουμε μ΄ ένα ματς μπέιζμπολ, όπου οι αποδόσεις στο αουτσάιντερ είναι εξαιρετικές κι αξίζουν το ρίσκο. Το Τέξας είναι η χειρότερη ομάδα μεν της MLB, δοκιμάζει παίκτες και συστήματα ενόψει της επόμενης σεζόν, όμως τελευταία έχει κάνει εκτός έδρας ξεσπάσματα με 13 runs στο Χιούστον (6-13 στις 30/8), με 12 runs κόντρα στο Σιάτλ (4-12 στις 27/8), άρα δεν μπορούμε να το υποτιμήσουμε κι ας είναι spoiler team. Το Κάνσας διεκδικεί πρωτιά με το Ντιτρόιτ στην American Central και παρατάσσει βασικό πίτσερ τον Γιορντάνο Βεντούρα (10-9, ΕRA 3,40).

Ο Δομινικανός είναι σε καλή κατάσταση, όμως απέναντί του θα βρεθεί ο έμπειρος Κόλμπι Λιούις (9-11, ERA 5,44) ο οποίος προέρχεται από complete game εννέα innings κόντρα στο Σιάτλ (στο 4-12 που αναφέρθηκε παραπάνω)! Η φόρμα των Σίτι Ρόγιαλς δεν είναι για 1,40 και είναι πιο ταλαιπωρημένη ομάδα αγωνιστικά, εσχάτως, από το Τέξας που χρησιμοποιεί ορισμένους νέους παίκτες ιδιαιτέρως ικανούς και εξελίξιμους. Οι Ρέιντζερς ναι μεν κάνουν κακή σεζόν, όμως δεν είναι μέγεθος για να το υποτιμούν οι αποδόσεις τόσο πολύ. Στο 2,50 ρισκάρουμε το «διπλό».

Η ΠΡΟΤΑΣΗ
729. ΒΡΑΖΙΛΙΑ (+12,5) – ΙΣΠΑΝΙΑ: 1 (1,80)
695. ΚΑΝΣΑΣ ΣΙΤΙ ΡΟΓΙΑΛΣ – ΤΕΞΑΣ ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ: 2 (2,50)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x